• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Pomorska Parada Niepodległości 2012.

Szykuje się ciekawe spotkanie motocyklowe? Nie masz z kim polatać w sobotnie popołudnie? Napisz tutaj :)
to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Pomorska Parada Niepodległości 2012.

Postautor: to&owo » śr 14 lis, 2012

skończta dywagacje ,albo piszecie o tej imprezie ,albo wpyerdol ,czy tam warn

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » śr 14 lis, 2012

Równie dobrze mogę się spytać, co jest super w Ogarze 900 by ALPEN? Twoja odpowiedź jest... no beznadziejna

No to ja Tobie odpowiadam że nic. Co to za pytanie? Masz podstawy do zadawania jego? Ja NIGDZIE nie napisałem że on jest wyjątkowy.
I mam to gdzieś że jesteś adminem, ale jesteś też użytkownikiem jak każdy z nas.

Post nie na miejscu, nie ubliżyłem Tobie w żadnym stopniu ani nic, więc?
Jest moja i takiej drugiej w takim stanie nie ma

Dziwne zdanie, w sumie mój ogar jest mój i też drugiego takiego nie ma. Ale ok.
Jak będziesz mieć motor za własny hajs to pogadamy.

super stara? ALE MOJA! Sam sobie na nią zapracowałem. Sam muszę sobie paliwo kupować i sam muszę o nią dbać. Jeśli tak masz to dziwie się czemu nie ogarniasz. A jeśli Tobie RODZICE kupują paliwo i dają na serwis to się nie dziwie.

Koleś, gówno o mnie wiesz wiec proszę bez takich tekstów, bo akurat na ogara sam zarobiłem, sam wszystko do niego kupuję. Nie jestem zamożny. Jakby mi rodzice mieli kupić moto to bym nie jeździł chińczykiem za 1500zł.

I tak wgl co to za uniesienie? Ja po prostu się wyraziłem i zapytałem co jest w niej wyjątkowego, bo nie wiem, a Ty mi schodzisz do tego że na niby rodzice mi wszystko kupują.
Alp3n bez nerw :) // speeder
Ostatnio zmieniony śr 14 lis, 2012 przez Alpen, łącznie zmieniany 1 raz.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
kuba2354
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: kuba2354 » śr 14 lis, 2012

Alp3n, ubliżyłeś mi pisząc, że moja Honda jest super stara. I że każdy "jej" niby foty robił. Wiesz co jest w niej wyjątkowego? Że takiej wersji Hondy nie znajdziesz. JC20 jak najbardziej. Ale nie JC20 z ramie 250 (oryginał!) i w dodatku z pełnym zabudowaniem. Oryginalna nie miała plastików i silnik było widać.

Ogólnie co do parady.. słaba organizacja. Zero jakichkolwiek pieśni patriotycznych. Skoro to parada NIEPODLEGŁOŚCI to chyba powinno coś być, nie? Trochę szkoda. Ale i tak mogłem się przejechać. :D Miejmy nadzieję, że za rok będzie duuużo lepiej. Teraz zbliżają się mikołaje. : ) Zapowiada się ciekawa impreza. :P
HONDA !

2T mooooc xd

http://zyciebikera.blogspot.com/ <-- mĂłj blog. : )

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

kuba2354 pisze:ubliżyłeś mi pisząc, że moja Honda jest super stara

Co jest takiego super w starej nsr? Rozumiem, przyjechałbyś Junakiem m10, ale nsr?...

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA. Jeśli nie widzisz swojego błędu to wróć do podstawówki.
kuba2354 pisze:I że każdy "jej" niby foty robił.

<ayfkm> <lodowka>
Co w tym złego? Fajne podejście, powodzenia w życiu życzę jeśli będziesz tym tokiem myślenia dalej szedł.
kuba2354 pisze:Że takiej wersji Hondy nie znajdziesz. JC20 jak najbardziej. Ale nie JC20 z ramie 250 (oryginał!) i w dodatku z pełnym zabudowaniem. Oryginalna nie miała plastików i silnik było widać.

Super.

Masz prawo mówić że Ci ubliżam, gdybym chociaż coś złego o Tobie powiedział. No ale cóż, każdy myśli (bądź nie) jak chce.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » śr 14 lis, 2012

dobra niech Kuba odpiszę i zamknę ten temat.

Awatar użytkownika
kuba2354
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: kuba2354 » śr 14 lis, 2012

Po pierwsze nie twierdzę, że jest super. Po drugie moja Honda jest stara. A może mnie na nic innego nie stać i też mnie to wkurza, że jest stara? Pomyśl trochę ze strony, gdybyś Ty miał motor, który ma 16 lat i każdy by mówił, że masz super stary motor. Mnie to generalnie obraża. Mam to na co mnie stać.

Mam wrażenie, że nie chcesz mi wierzyć, że ktoś jej robił foty.. nie musisz mi wierzyć. Aczkolwiek też nie musisz tego komentować.

A co do tego, że
Alp3n pisze:Że takiej wersji Hondy nie znajdziesz. JC20 jak najbardziej. Ale nie JC20 z ramie 250 (oryginał!) i w dodatku z pełnym zabudowaniem. Oryginalna nie miała plastików i silnik było widać.
to świadczy o jej wyjątkowości. Bo odpowiedz mi na Priv szczerze, czy kiedykolwiek widziałeś taką Hondę? A jak tak to ile?

Speeder - możesz zamknąć. : )
przepraszam za robienie ot, ale nie lubię, gdy ktoś mnie obraża. Czuje się urażony.
HONDA !

2T mooooc xd

http://zyciebikera.blogspot.com/ <-- mĂłj blog. : )

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Boże widzisz a nie grzmisz... Twojej wypowiedzi nie ma sensu już komentować, bo po co jak Ty i tak swoje. Nie wiem czy masz słaby wzrok, czy słaby z polskiego jesteś czy co... Czy Ty wgl wiesz co to czytanie ze zrozumieniem?

edit.
Najlepiej nie umieć czytać ze zrozumieniem (mam prawo to stwierdzać) i mówić że ktoś kogoś obraża gdy nawet tego nie uczynił (z punktu widzenia normalnego człowieka) i wymyślać jakieś dziwne zdania. Pozdrawiam i wedle życzenia zamykam, bo to nie ma sensu.
Ostatnio zmieniony śr 14 lis, 2012 przez Alpen, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Zloty i spotkania”