adrol,
fil-man, ja będe obowiązkowo na mikołajach

rok temu cholernie mi się podobało mimo, że byłem Rometem : P
Ale cisza.. nic nie mowią o zlocie. ; /
edit : MAM : D
Parada Niepodległości Gdańsk 2012-11-11 start Godzina 10:00
Stowarzyszenie Motocyklowe "Lotor" jako współorganizator Parady Niepodległości w Gdańsku , pragnie serdecznie zaprosić wszystkie kluby motocyklowe oraz motocyklistów , do wzięcia udziału w paradzie niepodległości która odbędzie się w Gdańsku 11 listopada 2012 o godzinie 10:30.
Zbieramy się wcześniej: już od 9:00.
Grupy zmotoryzowane podjeżdżają WYŁĄCZNIE od ul. Wałowej. Grupy piesze zbierają się na ul. Targ Rybny. Czoło Parady znajduje się na ul. Podwale Staromiejskie - na wys. Technikum Łączności
Parada Niepodległości Gdynia 2012-11-11 start godzina 12:00
Po paradzie w Gdańsku proponujemy wspólny przejazd kolumną motocykli do Gdyni w celu ustawienia się do Gdyńskiej parady , która rozpocznie się przy dworcu Głównym w Gdyni .
PROGRAM
10.00 Msza Święta w intencji Ojczyzny – Kościół Najświętszej Maryi Panny Królowej Polski
12.00 Gdyńska Parada Niepodległości ulicą 10 lutego (zbiórka o godz. 11.30 – Plac Gdynian Wysiedlonych, trasa: ul. 10 Lutego do Skwer Kościuszki)
13.00 Uroczyste złożenie kwiatów na Płycie Marynarza Polskiego
13.00-15.00 Studio Foto, Grupy Rekonstrukcji Historycznej, Wystawa zabytkowych pojazdów – Parking przy Centrum Gemini
13.00-15.00 Stacja Niepodległość – działania teatralne na Dworcu PKP Gdynia Główna oraz na placu przydworcowym
: )