• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Wszystko o dziewczynach :)

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
BarneY
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Wszystko o dziewczynach :)

Postautor: BarneY » sob 17 sie, 2013

KucaQ, ej słyszałem o typie, co pojechał do dziewczyny i się z nią przelizał na przywitanie. A potem się okazało, że to była jej siostra bliźniaczka haha <smile> Więc uważaj ;d
JeÂśli pomogÂłem - postaw browarka :D

DziĂŞki :)

Awatar użytkownika
ReallY
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Pojazd: Hyosung GT 650r

Postautor: ReallY » sob 17 sie, 2013

KucaQ, Lepiej obie :D
Specjalizacja:
RzeÂźbienie w metalu

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » sob 17 sie, 2013

BarneY, lajtowo, ta "moja" ma charakterystyczną bliznę na policzku, a jej siostra taka bardziej dziecinna z wyglądu, bezproblemowo je rozróżniam :D
Bayeriche Motoren Werke

Awatar użytkownika
Prelude
Administator
Administator
Pojazd: Corsa C FL
Podziękował : razy
Kontaktowanie:

Postautor: Prelude » ndz 18 sie, 2013

KucaQ, Może ją szantażować, więc dobrze wiedzieć jak między nimi jest :P

Awatar użytkownika
Shark
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: Shark » ndz 18 sie, 2013

Dodam coś od siebie może ci pomogę może nie. Według mnie zależy też w dużej mierze czy na serio jesteś w niej zakochany, i coś do niej czujesz, czy tylko widzisz w niej ładną buzie, fajny tyłeczek i cycki :D Jak ci pasuje pod każdym względem umiesz zaakceptować jej wady, nie denerwują cię jej humory o ile takie ma, to moim zdaniem warto by było coś zawalczyć. Ale nie rób na starcie sobie dużych nadziei, weź to z dystansem, żebyś później nie miał wielkiego rozczarowania. A jak wygląda sprawa z tym jej 'fagasem' ? kumple i inne sprawy są dla niego ważniejsze niż ona itd. ? Też mnie wkurzają takie typy co mają kasę od rodziców i myślą co to ja nie jestem.

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » ndz 18 sie, 2013

Ja powiem że warto ryzykować, jeśli wszystko jest ok i Ci pasuje to od razu bierz się do roboty. Wiadomo że czasu trzeba, ale podczas tego czasu trzeba się brać do roboty a nie czekać i nic nie robić bo czas zrobi swoje. <lol> Swojego czasu gdy byłem trochę głupszy to miałem takie coś jak napisałem. <idiota> Trzeba brać się do roboty, spotkać się i powiedzieć, wiadomo że to trudne ale idź od razu i powiedz. Dla mnie było takie trudne że w sumie przez cały czas się jąkałem i owijałem w bawełnę <glupek> Ale ważne jest to że trzeba spotkać się sam na sam i powiedzieć co i jak, najważniejsze być pewnym że wszystko będzie po naszej myśli :] Ale wiadomo też że jeśli jest to krótko to nie ma co się od razu pchać na siłę. :)
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » ndz 18 sie, 2013

Shark pisze:czy tylko widzisz w niej ładną buzie, fajny tyłeczek i cycki

O nie, muszę przyznać, że iż to jest dziwne, to nigdy się na jej cycki nie lampiłem, po prostu nie mogę, na innych to tak, ale na nią nie. Więc coś w tym musi być.

Shark pisze:weź to z dystansem, żebyś później nie miał wielkiego rozczarowania

Już raz tego "zasmakowałem", nie popełnię drugi raz tego samego błędu ;)

Shark pisze: kumple i inne sprawy są dla niego ważniejsze niż ona itd. ?

Prawdę mówiąc, niezbyt wiem jaki on jest, ale wiem, że spotyka się z nią tylko w szkole i odwozi ja do domu, częściej ja się z nią spotykam, niż on. Wolał pojechać do Holandii zachlać się z kuzynem, niż obejść z nią jej 16-ste urodziny. Była rozczarowana i to bardzo, tym, że jej chłopak dzień przed urodzinami wyjechał do holi na chlańsko z kuzynkiem, a co najlepsze, następnego dnia nawet nie raczył zadzwonić z życzeniami.

Alp3n pisze:podczas tego czasu trzeba się brać do roboty a nie czekać i nic nie robić bo czas zrobi swoje

Tego też już się nauczyłem, cóż, człowiek uczy się na swoich błędach :)

Alp3n pisze:nie ma co się od razu pchać na siłę

No dokładnie, brać się za robotę, ale nie naciskać :>

SuperHero, no odwagi to akurat nie brak mi, bo jednak zapytałem się kuzynki mojego przyjaciela, czy chciałaby ze mną być. Cierpliwość też mam, bo nie zajebałem jej gdy mi odmówiła <lol>
Nie no żartuję, kobiety nigdy bym nie uderzył, jedynie w ringu, ale tam to raczej mutanty a nie kobiety :p
Ogólnie, gdyby brak mi było odwagi, to nie spotykałbym się z nią, a wiem, że nieźle ryzykuję.

Także dziękować za rady, będę walczył, a wy pijcie za moje szczęście i mam nadzieję Nasze zdrowie :D
Bayeriche Motoren Werke

Awatar użytkownika
BarneY
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: BarneY » ndz 18 sie, 2013

KucaQ, Powodzenia! :)
JeÂśli pomogÂłem - postaw browarka :D

DziĂŞki :)

Awatar użytkownika
Yato
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Yato » ndz 18 sie, 2013

jak by dziad problemy robił to mu z laczka w zderzak, od razu wyskoczy niech CI speeder powie jak od jego najki wyskakują :D
:)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » ndz 18 sie, 2013

no jak raz typowy astrę pociągnąłem z buta ,to zderzak wyłamałem cały ,mam dowód ,nike dunk z rozdartym materiałem

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » ndz 18 sie, 2013

Trochę OT :D
KucaQ pisze:O nie, muszę przyznać, że iż to jest dziwne, to nigdy się na jej cycki nie lampiłem, po prostu nie mogę, na innych to tak, ale na nią nie.

Na początku, później gdy już będziesz się czuł z nią komfortowo to raczej się to zmieni :P
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
ReallY
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Pojazd: Hyosung GT 650r

Postautor: ReallY » ndz 18 sie, 2013

KucaQ, To ja idę po piwko bo routera i wypiję twoje szczęście :D

Proszę nie dawajcie mi warna i przepraszam za OT
Ostatnio zmieniony ndz 18 sie, 2013 przez ReallY, łącznie zmieniany 1 raz.
Specjalizacja:

RzeÂźbienie w metalu

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » ndz 18 sie, 2013

Alp3n pisze:Na początku, później gdy już będziesz się czuł z nią komfortowo to raczej się to zmieni

Mozliwe, zobaczymy :D

Jak narazie walczę, jak będą jakieś efekty to poinformuję Was ;p
Bayeriche Motoren Werke

rey

Postautor: rey » czw 22 sie, 2013

Ciekawy temat :) Mam często kontakt z ładnymi dziewczynami, a to wszystko przez moją pasję, czyli fotografię. Koleżanki często proszą mnie o sesję, kiedy chcą zdjęcia na Facebook'a, albo zaszpanować przed innymi dziewczynami. Do tego dochodzą poważniejsze sesje z bardziej profesjonalnymi i starszymi modelkami, więc jakieś tam doświadczenie mam. Ale sam wygląd to nie wszystko, wystarczy chwilę porozmawiać i zaraz okazuje się, że większość nastolatek to idiotki. Nie mają pojęcia praktycznie o niczym. Siedzą tylko na fejsie i na swoich telefonikach, cały czas esemesując ze swoimi "przyjaciółkami", które cały czas robią jakieś intrygi za swoimi plecami. Jedyna rozrywka to pójść się naje**ć gdzieś w krzakach ze znajomymi. Po prostu jakaś masakra. Niektórzy mają parcie na to, żeby jak najszybciej z kimś być, ale ja wole poczekać na dziewczynę z klasą, która poza tym, że będzie ładna, będzie inteligentna, będzie znała swoją wartość i będzie miała "to coś" czego nie da się określić :] Niestety będę musiał pewnie sobie trochę poczekać, bo w moim wieku większość (nie wszystkie!) dziewczyny to jakaś porażka, chociaż w liceum zmieniło się trochę na lepsze.
Ostatnio zmieniony czw 22 sie, 2013 przez rey, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » czw 22 sie, 2013

Ja do dziewczyn nieśmiały jestem, ale powiem wam, 3 piwa i każda jest moja xD blokada się wyłącza i od razu inna rozmowa :D
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Wróć do „Off-topic”