• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Siłka..;D

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Outer
Weteran
Weteran

Re: Siłka..;D

Postautor: Outer » czw 21 lip, 2011

Ja ci staram się cały czas powiedzieć, że oczywiście, że możesz zrobić sobie mięśnie, sceny nie zwojujesz nimi, a narobisz się dużo. Kto powiedział, że gainer jest podstawą w diecie? :D

ktos nie moze sprostać dziennemu zapotrzebowaniu kcal.

Dla tego dałem ten przykład dla cb.

choinka

Jak masz siłę z niczego, masz budowę podobną do V i łapiesz średnio szybko fat, to masz tendencję. Wzrost/waga trochę średnio, minimum powinieneś mieć około 85 kg.
Ostatnio zmieniony pt 22 lip, 2011 przez Outer, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: choinka » czw 21 lip, 2011

Budowa w kształcie V tzn? Jak to wygląda? I co to te fat?

speeder, mój trenerze napisałem na gg ;d
Ostatnio zmieniony czw 21 lip, 2011 przez choinka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » czw 21 lip, 2011

Fat - z ang. tłuszcz :)
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: choinka » czw 21 lip, 2011

Nie wiem czy łapię tłuszcz :P Trochę na brzuchu jest xD

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » pt 22 lip, 2011

Outer, zobaczysz, że bede miec ze 40cm w łapie <troll>
<troll>

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » pt 22 lip, 2011

ja jestem ekto i powiem szczerze ,że nie chce oblewać się fatem . laskom się podoba .mi też :P ale fakt ,że jestem strasznym chudzielcem :P Outer wrzuć foto "P
co do supli i koksu ,to trzeba rozwagi i wiedzy . jak zaczynałem pakować to byłem pewien ,że kosku nie będę brał . dziś wiem ,że będę na 100% brał . siłka jest jak nałóg .

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » pt 22 lip, 2011

Masz z jednym fajnie, bo u mnie albo dieta całe życie, albo powoli wyskoczy mięsień piwny. ;)
Jak chcesz brać koks, to nie jesteś rozważny. :/

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » pt 22 lip, 2011

wiesz co ja podchodzę do tego jak do ruchania takich łatwych lasek : ruchać ,jebać nic się nie bać :D raz się żyje . jdeynie co mnie martwi względem koksu to czy na max wykorzystam jego właściwości

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pt 22 lip, 2011

Mnie zastanawia jedna rzecz, po kiego ch*ja brać to gówno? Zamiast siedzieć przed tym j*b*nym kompem, idź kurka rodzicom pomóż, spójrz przez okno, o starszy sąsiad którego dobrze znasz kopie coś szpadlem w ogródku, bierz swój szpadel w łapę i idź mu pomóc, jak się pofarci to da ci 20zł i na bene będzie, na mięśnie masz czas, jak będziesz coś robił to same urosną bez żadnego koksu. Ja często z tatą się siłuję na żarty i mówię że jest leszcz i nie ma mięśni to on napina a ty buły są, ja się pytam czy pakował a on mówił że nigdy, po prostu dużo pomagał rodzicom, chodził do pracy jak był młody itp. Ze mną jest podobnie, większość 15-16 latków (ja mam 14 lat) nie podskoczy, po prostu dużo pracuję i mięśnie same się wyrabiają. Mówię wam, nie warto marnować sobie zdrowia aby tylko zaszpanować "wspaniałą" sylwetką.
speeder pisze:raz się żyje

I tu jest kolego adminie pies pogrzebany... NO WŁAŚNIE TYLKO RAZ.
speeder pisze:dziś wiem ,że będę na 100% brał

No właśnie, kiedyś coś pójdzie nie tak, za dużo tego, za mało tamtego i w tedy przekonasz się co to znaczy "raz się żyje".
modó³ wm mugen sport cdti

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » pt 22 lip, 2011

brukx pisze: nie warto marnować sobie zdrowia
myśle, że to odnosiło się tylko do "koksu" bo sama siłka i pracowanie nad "sylwetką" to raczej zdrowie jest :) a i na siłce angażuje sie nie tylko buły ;P xD ale takie partie mięśni, których pracą nie angażujesz.
Ja zacząłem cwiczyć bo byłem chudy i nie miałem siły więc wziołem sie za siębie.
<troll>

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » pt 22 lip, 2011

Powiem nie powiem, ciężką, fizyczną pracą, mój DZIADEK, ma w bicepsie 45 cm, suchego mięśnia. Siłę ma potworną.

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pt 22 lip, 2011

Spidi67 pisze:myśle, że to odnosiło się tylko do "koksu"

Owszem. Do tych co ćwiczą sobie w domu (wiecie hantelek itp bez żadnych koksów :) )to nic nie mam.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » pt 22 lip, 2011

Panowie pozwolcie, ze wcisne sie i zadam inne pytanie. Powiedzcie jakie efekty uzyskam jak wezwe metanabol. Wiem bd masa ale jak to uzyskac maksymalnie na bicepsie? ile mam brac i wgl i czy w moim wieku to wskazane? Jak cwiczyc? jakie przerwy? poprostu chce pr***ebac ostro w lape i ogolna mase choc mam 80kg i 185cm. Mysle ze pomozecie :)
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: samoo96 » pt 22 lip, 2011

Chłopaki ale spójżcie na to tak też siedze w tym już ok 3 lat i powiem wam tyle.. owszem można mieć coś fajnego na sucho ale to trzeba pracować nad tym z 10 lat a przykładowo weźmiesz koksu troche żeby fajnie wyglądać i potem ćwiczysz cały czas na sucho ale to bez wyjatków przez jakiś rok czasu.. przez rok czasu można osiągnąć to samo i z tymi samymi efektami i taka sama trwałością mięśni co przez ok 3-4 lat..

[ Dodano: |22 Lip 2011|, o 23:45 ]
piotrek350, mase uzyskasz napewno pierwszy krok to nie możesz sie opie*dalać na siłowni tylko ćwiczyć pić wode i to dużo i ćwiczyć.. dwa razy bicepsa w tygodniu bedziesz robił i bedziesz miał dobra łape.. :)
DoradziÂłem Ci coÂś..? :)
WciÂśnij 'pomĂłgÂł' albo postaw piwko..:)

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/GB/Street/97134

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » sob 23 lip, 2011

http://www.sfd.pl/Pierwszy_cykl_metanabol__wzgl%C4%99dnie_zdrowo_i_rozs%C4%85dnie-t191913.html

Cały czas tłumacze, że

Ale po co ja wam to wszystko napisałem jak i tak co niektorzy (czyt. 15-16latki co im włosy na jajach nawet nie urosły ) nic z tego nie zrozumieja
Oni chca miec miesnie! szybko! przeciez lato sie zbliza trzeba sie pokazac co tam jakies watroby i inne ******ły ja musze miec miesnie kolega z siłowni powiedział ze "dobrze idze" i trzeba "jesc mete" a zastrzyki ? to nie dla mnie... ja sie boje igły ale jak sie własciwie dawkuje sie te odzywki ?

mięśnie nie rosną jak na drożdżach, nawet po suplach/dopingu. ;p
Ostatnio zmieniony sob 23 lip, 2011 przez Outer, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Off-topic”