Ps: Piszę ponieważ są słabe i chce wymienić
![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

teraz to nie wiem o jakie Ci chodzi...szymi224 pisze: podświetlenia silnika

. Dzięki za odpowiedź i mam jeszcze 1 bardzo ważną sprawę. Mianowicie 2 dni temu chciałem pojechać sobie motorkiem, ale okaząło sie, że nie ma paliwa, więc pojechał nastepnego dnia i kupiłem 5 litrów. Gdy chciałem go odpalić elektrycznie to nie szło, i możliwe, że za długo tzrymałem odpalanie, bo poźniej do już wgl nie chciało ruszyć elektrycznie, więc następnie wziąłem go na kopa i po jakiejś 15 probie odpalił, Potrszymałem go z 1,5 min na gazie po czym zgasiłem i próbowałem odpalicć jeszcze raz, lecz już nie dało rady. Z tąd moje pytanie, czego to wina? Myślę, że akumulator sie rozładował, jeżeli tak, to czy mogę go podładować kabelkami przez samochód? Pozdrawiam! 

szymi224 pisze:Sory, źle napisałem, oczyiście chodzi mi o licznik. Dzięki za odpowiedź i mam jeszcze 1 bardzo ważną sprawę. Mianowicie 2 dni temu chciałem pojechać sobie motorkiem, ale okaząło sie, że nie ma paliwa, więc pojechał nastepnego dnia i kupiłem 5 litrów. Gdy chciałem go odpalić elektrycznie to nie szło, i możliwe, że za długo tzrymałem odpalanie, bo poźniej do już wgl nie chciało ruszyć elektrycznie, więc następnie wziąłem go na kopa i po jakiejś 15 probie odpalił, Potrszymałem go z 1,5 min na gazie po czym zgasiłem i próbowałem odpalicć jeszcze raz, lecz już nie dało rady. Z tąd moje pytanie, czego to wina? Myślę, że akumulator sie rozładował, jeżeli tak, to czy mogę go podładować kabelkami przez samochód? Pozdrawiam!

, zatkaj filtr powietrza i pokrec rozrusznikiem , jak ładujesz aku to otwórz okno i nie przeładuj ( wodór wybucha
)

Szybciej się podładuje jak będzie miał wyższe obroty. Ja np jak jeżdżę z kolegami to wyłączam światła i jak jedzie samochód albo po mieście to mam włączone tak to wyłączam żeby akumulator się szybciej ładował.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości