Macie jeszcze jakieś pomysły? Piszcie może z któregoś skorzystam! Lewa
[/scroll]

Macie jeszcze jakieś pomysły? Piszcie może z któregoś skorzystam! Lewa

Przemek901S pisze:niedawno jeszcze założyłem opone 130
Fakt że od niej vmax poleciał w dół (podobnie jak od kufrów bocznych, kufrów - nie sakw) ale było ciepło i cicho i anty-owadowo. Obecnie preferuję nakeda, bo w Łodzi trzeba się przeciskać między puszkami a miejsca to oni nie zostawiają.

LewY94 pisze:fajnie fajnie ale sakwy załóż , a co do v max,u to 50 cm ? zawsze można wsadzic 72cm i będzie więcej mocy
Tak 50 ccm
Monster96 pisze:Przemek901S, a jak ty paliwo tankujesz z tym gpz

Billy Corgan pisze:Przemek901S pisze:niedawno jeszcze założyłem opone 130
Wtf pokazuj natychmiast!
Jak turystyk to musi być szyba. Ja miałem taką http://motocyklowo.pl/pl/p/Szyba-motocy ... rwna/10999 dwuktrotnie, aż mi dwukrotnie motor się wyjebawszy i dwukrotnie szyba się stłukła więc powiedziałem dośćFakt że od niej vmax poleciał w dół (podobnie jak od kufrów bocznych, kufrów - nie sakw) ale było ciepło i cicho i anty-owadowo. Obecnie preferuję nakeda, bo w Łodzi trzeba się przeciskać między puszkami a miejsca to oni nie zostawiają.

LwG
Priorytet to zmiana pojemności wg. mnie
Jak masz kasę, to kup jakiś silniczek 140, a jak mniej, to przerabiaj na 110ccm 

Bumek pisze:Turystyk? 50ccm? Toż to pod pierwszą lepszą górkę wlecze się 20km/hPriorytet to zmiana pojemności wg. mnie
Jak masz kasę, to kup jakiś silniczek 140, a jak mniej, to przerabiaj na 110ccm
Założone sakwy oxford i centralne, a przecież sam będe jeździł bo z plecaczkiem to 20 km/h nie tylko pod górke ..

gumy od boczków. Dzisiaj tak jak mówiłem, że będe wracał tak zrobiłem. Byłem w środku Chełma.. Zaczął padać grad, moto ledwo co się toczyło, a tu takie coś... Linka gazu mi się całkowicie ścięła.. i tak mam cały czas, zacina się linka od gazu, nie ma siły praktycznie jechać... Wiecie jak to zrobić? z góry wielkie dzięki, LwG.
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości