• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Serwisy Rometa

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
Domdom
Praktykant
Praktykant

Serwisy Rometa

Postautor: Domdom » pt 14 wrz, 2012

Witam

Jestem ciekaw jak oceniacie serwisy rometa w swoich miastach ja niestety mam tylko jeden w Toruniu i nie polecam go nikomu z 2 powodów po 1 100zł za przegląd ( według mnie dużo ) po 2 raz oddałem go na gwarancję i więcej tego błędu nie popełnię.

Czekam na wasze opinie.

wajs
Specjalista
Specjalista

Re: Serwisy Rometa

Postautor: wajs » pt 14 wrz, 2012

Autoryzowany serwis rometa w Zgorzelcu. "Zielak"
Przegląd gwarancyjny, po pierwszych 500 km, 150 zł, też uważam, że drogo, następnych już nie robiłem,
oprócz tego, gość warty polecenia, prawdziwy fachowiec, pasjonata, zna się na rzeczy.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » pt 14 wrz, 2012

serwis w gręzewie niedaleko siedlec "relax" - wysoka cena , specjaliści z gatunku staszek spod monopolowego . przegląd z ustawianiem gaźnika ,i zmianą oleju 270zł !!! ch** im du**

Awatar użytkownika
Domdom
Praktykant
Praktykant

Postautor: Domdom » pt 14 wrz, 2012

ooo myślałem ,że ja mam drogo choć też mam przypadek Jasia z monopolowego

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Postautor: Brunon K ver. 205 » pt 14 wrz, 2012

Siedlce "Delta Sport" ul. Sokołowska, cena za przegląd 150zł, ale serwisant pierwsza klasa, zna się na rzeczy. Robił też prywatnie remont mojego Kadeta i po remoncie nie było żadnych problemów.
Obrazek
EMO

Awatar użytkownika
przem961
Praktykant
Praktykant

Postautor: przem961 » pt 14 wrz, 2012

Romet Biała Podlaska ul. Wandy Madler. Za przegląd ponad 100 zł [ albo 100 ] Kontakt beznadziejny, trudno się dodzwonić. Podam przykład, chciałem zapytać się o plastyki do ogara [ czy są dostępne itp. ] Dodzwoniłem się za 6 razem... Koleś powiedział żeby zadzwonić za 15 minut ,, bo musi komputer odpalić". Zadzwoniłem, okazało się że jeszcze nie odpalił i powiedział że zadzwoni... nie zadzwonił... od tamtego mam ich w du*ie. Jeździłem na kilka przeglądów... Pewnym razem coś mi brzęczało w ogrze... No i ,,zajeżdżam" i mówię... Pewien Mechanik zaczął mi walić w tłumik, że myślałem że odleci <brawo> Nic na to nie poradził, a po moich późniejszych oględzinach okazało się że pokrywa zębatki zdawczej trzymała się na 3 śrubach. Po kręceniu ubytku jest dobrze. Jednym słowem nie polecam tego serwisu!

Wróć do „Off-topic”