• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Rower BMX

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Rower BMX

Postautor: michau_ek » pt 10 sie, 2012

Sprzedam: Rower BMX
Cena: 350 zł
Foto:
Obrazek

informacje/opis:
Sprzedam BMX'a ze zdjęcia. Kolor to raw (brak koloru, lakier zeszlifowany). Ogólnie cały rower jest w bardzo dobrym stanie, nie ma luzów, kółka niedawno centrowane (są idealnie proste). Rower jest poskładany na firmowych częsciach (dokładną specyfikacje podam później) wszystko do siebie jak najbardziej pasuje. Nie jest to bmx tego typu http://allegro.pl/bmx-od-pelikan-rotor- ... 18802.html który po pierwszym bunny hopie będzie miał krzywe koła i pękniętą rame (prosze popatrzeć na zdjęcia, triki nie są robione nawet na tym rowerze, ja wiem dlaczego - po czymś takim z oferowanego roweru nie zostałoby absolutnie nic :) ) Oferowany na tej aukcji rower może być używany przez nowicjusza jak i osobę bardziej zaawansowaną bez obawy, że cokolwiek złamie się lub skrzywi. Co prawda nie świeci się jak nówki typu "BMX PELIKAN" lecz rower ma jeździć a nie wyglądać. Jeśli ktoś chce aby rower ze zdjęcia wyglądał nówka - prosze dać mi znać - troche lakieru i też będzie zwalał z nóg. Ogółem porządny BMX za małe pieniądze. Dokładam 2 pegi gratis.

Specyfikacja:
rama: Premium Gen 2
korby: Dartmoor
siodło: Animal Stripe Pivotal
obręcz przód: Dartmoor
piasta przód: Demolition Bulimia
obręcz tył: Stolen Roulette
piasta tył: Chosen Casette
sproket: Shadow
kiera: WTP
pedały: Animal (plastikowe)

Gdy rower był składany (pare lat temu) częsci kosztowały majątek (i cena całości nie była by niższa niż 1500 zł ) Teraz sprzedaje go za śmieszne pieniądze, nie jezdze na nim a szkoda aby stał w garażu :)

Kontakt: tel. 886502162 / gg 12135964 / zadaj pytanie sprzedającemu

MOŻLIWA ZAMIANA ZA COŚ CO MI SIĘ PRZYDA :)

aukcja allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2554366007
Ostatnio zmieniony pt 10 sie, 2012 przez michau_ek, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Kosz”