Witajcie. Mam mały problem i liczę na Wasza pomoc. Niedawno kupiłem Zumico Guowei(inne nazwy: Kingway King. Łoś itp) z silnikiem 139FMB na dwóch cewkach za całe 600zł. Rozebrałem go do ostatniej śrubki, wzmocniłem mocowanie silnika, pomalowałem i złożyłem na nowych częściach(tulejach, uszczelniaczach amortyzatorów, zębatkach, modułach itp). Instalację elektryczną zrobiłem od podstaw sam, ponieważ fabryczna kruszyła się w rękach. Silnik odpalony wszytko gra no i przyszedł czas na ładowanie. Z silnika wychodzą dwa kable napięciowe: biały oraz żółty. Podpinając wszystko do regulatora napięcia 4pin według schematu przedstawionego poniżej dzieją się dziwne rzeczy, otóż: Obydwa kable wychodząc z silnika dają po około 16v na wolnych obrotach i bezproblemowo przepalają żarówki 12V 35W. Teoretycznie podpinając ze schematu zasilanie świateł jest poprowadzone jeszcze z żółtego kabla:

A praktycznie po podłączeniu wszystkiego pod regulator i zmierzeniu napięcia na żółtym kablu otrzymuję dosłownie 3V... postój ledwo się żarzy, ale akumulator jest za to ładowany. Nie mam pojęcia co może być nie tak... Regulator do wymiany?