V-max to jeszcze nie mierzony bo to jeszcze docieram. Ale raz dałem mu w ogień i na 3 biegu zamkneło mi licznik a mój licznik ma taką skale że można jeszcze zrobić 90km/h i tyle jechałem. Na czwartym to cały czas wskazówka oparta o blat. Ale napewno zmierze v-max niedługo.
Przyśpieszenie to jest niesamowite, jeżeli się szybko zmienia biegi itp to wskazówka leci jak oszalała do zamknięcia. Też jeszcze sprawdze od 0 do 100km/h
Wczoraj jechałem w 2 osoby to tak sie jechalo jak w jedną tyle samo mocy. Jak jechaliśmy na 4 biegu i było ok 50km/h to nawet nie trzeba było redukować tylko troche gazu i zaraz 80km/h
Podsumowując, silnik ten jest bardzo elastyczny, w porównaniu do silników seryjnych ten wkręca się na obroty 2x szybciej. Na 2 biegu spokojnie rwie na koło i nie trzeba robić strzała ze sprzęgła. Brak rozrusznika i słabe światła można usprawiedliwić potężną mocą i momentem obrotowym. Kto chce mieć elastyczność i nie chce by mu pod górki brakowało mocy to polecam ten silnik.
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.