Oczywiście na nowych częściach co było nie wiem jak widać nowy moduł i iskrownik instalację lekko przerobiłem bo dałem kable z silnika bezpośrednio do modułu i elegancko wszystko polutowałem
Ale oczywiście dziwnym trafem nie świeci mi się luz no i dostałem inny iskrownik prawdopodobnie niezmasowany bo w starym miałem biały kabel przylutowany do cewki od świateł teraz chyba muszę zmienić regiel na oryginalny?

, jak masz niezmasowany startor to musisz dać oryginalny regiel bo ci światła będzie palić tylko czy na pewno masz niezmasowany ? 

Alpen pisze:Śruby od iskrownika puściły normalnie?
Ja u siebie musiałem wjechać wiertarką xD

Dziś tata może kupi nowe śruby i jedziemy

Po za tym nie mam linki od gazu 

Niestety coś mi stuka w silniku zaczęło się po tym jak zrobiłem 40km dosyć ostro po szkole z kolegami i magneto się poluzowało dokręciłem i po następnej jeździe na wciśniętym sprzęgle coś stuka na końcu filmik z stukaniem. A i zamontowałem stary 8 cewkowy iskrownik co niestety zmusiło mnie do rzeźbienia wajchy zmiany biegów, która się urwała pod szkołą na szczęście nauczyciel z praktyk mi opierdolił konkretnie migiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości