jedynie we dwóch trochę gorzej, ale samemu całkiem całkiem
Vmax z górki to 88, jeszcze te 90 może by poszedł ale górka się skończyła heh 

A i jak uzyskałeś na kolanku taki efekt? wyczyściłeś do gołego materiału czy to kolanko jest po jakiejś obróbce? Nie musisz tłumaczyć jak to powstało bo wiem że od temperatury ale chodzi mi tylko czy to po prostu je spolerowałeś czy co
dzięki z góry za odp

Dominxd pisze:kumpek20, opona 100/90, moim zdaniem nie ma sensu ładować szerszej do tego moto. Kolanko zdarte do gołego metalu, fakt faktem efekt jest tylko chwilowy bo po kolejnej przejażdżce przebarwienia znikają, a kolanko z czasem robi się ciemne, mam już tak ponad 1,5 roku i nawet rdzy nie ma xd

Trochę to trwało, było kilka telefonów, zaskoczeń przebiegiem a przede wszystkim negocjacji bez oglądania sprzętu
W końcu kupił go pierwszy naprawdę zainteresowany, który przyjechał i zobaczył co i jak, dowiedziałem się także że oglądał inne podobne motorki w okolicy,jednak mój Junak okazał się być nieporównywalnie w najlepszym stanie
Sezonu 2016 u mnie praktycznie nie poczuł, były może dwie, kilkugodzinne przejażdżki, wpadło może 100km, poza tym stał biedak nie używany. Ze sprzedażą Junaka raczej kończy się moja styczność z tego typu jednośladami, choć przyznam że będę go dobrze wspominać, zawiózł mnie w wiele miejsc sprawiając mi przy tym wiele radości a przede wszystkim pozwalał fajnie spędzać czas ze znajomymi jeżdżąc w wakacyjne wieczory po mieście
Tak więc pozdrawiam wszystkich i życzę LWG

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości