to jest również wina naszego ukochanego zajebis**go państwa, które za wszystkie podatki które płacimy za paliwo, części, rejestracje, ubezpieczenia, warsztaty itd itd itd itd nie daje nam NIC
A nie sory dali nam -.- BARIERY LINOWE
kto nie wie ocb tu macie artykuł...
http://www.scigacz.pl/Bariery,przy,drog ... 17698.html
Osobiście zatrzymałem się przy takich bo u mnie już dużo tego jest bo są główne szlaki z uk i nigdy nie chciał bym spotkać tego przy upadku... Raz gdy wówczas przywaiłem w sarnę to szczęką przysoliłem o dolną krawędź zwykłej bariery energochłonnej bo pod nią wepchnął mnie motor... ciekawe jakby to wyglądało w przypadku bariery linowej...
A polska kierowcom co daje? no co? żeby poszaleć i sprawdzić swoje umiejętności jedzie się na tory a widzieliście motocyklistę po opuszczeniu toru wyścigowego z amatorskich wyścigów? Widzieliście żeby szalał na drodze? w zabudowanym 600tką 60-70max jadą bo niby samo jedzie... NIC WIĘCEJ!! Jechałem z kolegą który ma jakaś yamahę 750 chyba turystyka spokojnie i w pewnym momencie sracze nas wyprzedzają...
Nie mam ochoty zbytnio spekulować na ten temat, bo i tak większość użytkowników pewnie nie przeczyta tego postu...
A i tak ps OT się robi...
A dowodu szkoda choć nie jestem za 125/50 chociaż jak widziałem jak ktoś podał linka do R1/50 i suzuki gs500/50 to mi krzesło z pod du** uciekło...
Miejmy nadzieję że przynajmniej ten dowód odzyskasz...