TaHa pisze:Jak dla mnie to w ogóle mnie nie obchodziło co ty do mnie sobie pisałeś, ja się z swojej umowy wywiązuje zawsze. Chłodnice te "CNC" są nowe, wymontowane z nowych motocykli... Skoro jest wymontowana to wygląda troszkę inaczej niż ta z pudełka. Poxilina ? Weź zdjęcie z bliska nowej, to się nazywa uszczelka.
Nie chcę robić jeszcze zamieszania , ale i ja też się coś wypowiem:
nowa chłodnica, to nowa, nieużywana. Jeśli ktoś pisze, że coś jest nowe to oczekuje, że dostaje nie używane, jeśli nie ma w aukcji stosownej informacji- nowa, wyjęta z nieużywanego pojazdu( czyli była zakładana, ale nie musiała być używana).
A takie coś, że jest nowe, to można traktować jak naciąganie kogoś. Coś co jest oczywiste dla Ciebie, nie musi być oczywiste dla kupującego.
Nawet nie chodzi o 200zł, bo pieniądz duży i nie duży. Jeśli ja miałbym miec takie problemy, że coś nie halo jest ciągle, to wolałbym dac 300 i mieć spokój i pewność, że coś, na co czekam i się najarałem, ze będe to miał przyjdzie sprawne i w jednej paczce. Bo nie ma nic gorszego, jak rozczarowanie przy zakupach.
Jako kupujący cenie sobie dobry kontakt i rzetelność sprzedawcy. A jako sprzedający zadowolenia kupującego, żeby później nie było takich jak teraz problemów. Wole żeby ten co kupuje wiedział o problemach, zbudować zaufanie i wtedy problemy rozwiązywać.
Ale Ty już chyba powinieneś o tym dobrze wiedzieć.
życzę dobrego rozwiazania sprawy. co chciałęm powiedzieć, to powiedziałem