Przed wjazdem na rolki włączasz po kryjomu i gitara xd

Przed wjazdem na rolki włączasz po kryjomu i gitara xd
[/URL]

[/URL]
powiedzieli ze jeszcze raz mnie złapią to wszystko wyniesie mnie ponad 3tysiące, dali 350zł i wsk stoi zakonserwowana na garażu

Alp3n pisze:Jak nie głupi Policjant to zobaczy że cyl duży. Potem na badanie i tak jak mówi choinka.

naszczescie tata ich znal itp sprawa do sadu mogla isc itp nie zycze nikomu.Po przerobieniu na 110cc lecialem i stali za winklem zatrzymali mnie juz serce bilo jak szalone bo bylem pochylony i na pewno 45km/h to nie bylo
ale tylko sprawdzili dokumenty podszedl do mnie i powiedzial wolniej
i sie usmiechnal.MIalem szczescie
a co do sprawdzania jak policjant ma zly dzien to moze nawet za duzy halas jak to u mnie bylo
z 140cc i mugenik bez Db killera
wyslac na badania techniczne i juz wtedy przechlapane beda pytania dlaczego napisu nie ma,nr sie nie zgadzaja 

[/URL]
adam94pp, w nakedzie niestety cały silnik odsłonięty i może skapnąć jakiś spostrzegawczy policjant że duży ten silnik coś. Ale 9 na 10 policjantów takich nie jest
W ogarze cały silnik osłonięty i nie widzą. U nas w Kluczborku nawet taki jeden typek ma CBRe 125 zarejestrowaną na 50. I nic mu nigdy nie zrobili, a każdy policjant chyba zobaczy napis CBR 125 

[/URL]
I poza tym silnik to jest część wymienna i nie musi być oryginalny fabryczny ważne żeby spełniał wymogi 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości