witam jestem nowy na forum posiadam ogara 900 którego kupiłem niedawno,wyregulowałem mu zawory (0,05 górny i 0,08 dolny),wyregulowałem również gaźnik, zlikfidowałem wycieki lecz ogar nie ma dalej mocy żeby ruszyć trzeba na 1 biegu gazować dość mocno i sie długo rozpędzać na 2 biegu jakoś jedzie jak sie rozpędze troche i wrzuce 3 bieg to spada moc na 4 biegu też spada moc, usłyszałem że może być to sprzęgło prosze o popmoc
nie przerywa ani go nie zalewa pracuje równiutko na wolnych jak i na wysokich obrotach,ale traci moc a i założyłem nową uszczelke pod głowice bo tamta nie zaciekawa była na cylindrze nie ma rys kompresje ma 12+ bara także kompresje ma dobrą,zębatki są nowe oryginalne takie jak producent zaleca
Doszedłem co jest nie tak,hamulce były zblokowane przedni zacisk trzymał i z tyłu też hamulce trzymały i nie miał mocy wtedy wymieniłem z przodu zacisk który dostałem od poprzedniego właściciela i wszystko gra ale dzięki za pomoc Ps.nwm czy moduł odblokowany mam tego ogara od niedzieli