Jestem tu nowy, odnalazłem to forum dosłownie 10min temu i jako że posiadam moto z silnikiem 4T, oczywiście postanowiłem założyć temat.
A więc mój motórek to Zipp Shock z roku 2009.
Jestem drugim właścicielem, kupiłem go 2 tyg temu za kwotę 1900zł z przebiegiem.. uwaga 900km!
Nie, nie był kręcony.
Po prostu nówka, okazja jak nic.
Koleś kupił synowi ale mu nie przypadł do gustu i tak przeczekał na mnie 2 lata w garażu.
Dostałem do niego również kufer który bez problemu mieści mój otwarty kask.
Jak na razie jestem z niego zadowolony, wcześniej miałem skuter z cylkiem 70ccm, to paliwa wciągał ok.4/100km, a teraz nie moge sie przyzwyczaić do spalania 2/100, hehe.
Oczywiście jak chyba każdy posiadacz Shocka, narzekam na te wąskie oponki, szczególnie z tyłu, w deszczu tak nie pewnie się jeździ że masakra.
Ale tylna opona 110/70 jest w planach, mam całą zime więc spoko.
To teraz trochę o osiągach, jest to full seria z odblokowanym modułem, jak sie rozbuja to zamyka licznik, ale jazda we dwójke to makabra.
Dlatego w przyszłym sezonie planuje wymiana cylka z głowicą na 72ccm, tak żeby do lata dotrzeć i w wakacje śmigać!
Teraz kwestia wyglądu..
Chociaż wielu ludzi mówi że jest on bardzo plastikowy, tandetnie wygląda i ma co najmniej dziwny design, to mi się bardzo podoba.
W planach mam również zdjęcie tylnego błotnika i zrobienie mocowania na samą rejke i kierunki led-owe co w połączeniu z tylną oponką 110/70 będzie kozacko wyglądać!
Podoba mi się również jego brzmienie, takie basowe.
Wielu ludzi podchodzi i pyta sie o niego, czy to 50-tka.
Aj sie rozpisałem!
Teraz pora na was, oceniajcie, co prawda na razie tylko jedna fotka (akurat jak wracałem nim po kupnie do domu, 70km na kołach
) ale postaram się pstryknąć kilka fotek lepszej jakości i w lepszym plenerze.
O wszystkich postępach będe Was informował na bierząco.

Modyfikuj go pod siebie i wiadomo, z głową, to będzie cacy 
[/URL]