bo ogólnie wśród moich znajomych mój jest najwolniejszy, szczerze powiedziawszy, 80km/h licznikowe v-max, a tak po zimie przyjeżdżasz sobie, objeżdżasz wszystkich i sie cieszysz
Kumpel ma CBR 125, bedzie z kim na kreche stawać potem 

bo ogólnie wśród moich znajomych mój jest najwolniejszy, szczerze powiedziawszy, 80km/h licznikowe v-max, a tak po zimie przyjeżdżasz sobie, objeżdżasz wszystkich i sie cieszysz
Kumpel ma CBR 125, bedzie z kim na kreche stawać potem 

Nawet miejsce na chłodnicę mam seryjnie zrobione 

Pomimo wyglądu CBR to nadal chiński, badziewny, piździk który nigdy nie dorówna Hondzie, a u kierowców widzących małą blachę, nie będę mieli poszanowania dla takiego sprzętuspeeder_hot16fucker pisze:nie rozumiem co wy się macie z tymi cbr ,nsr bla bla bla
to jest taki sam piździk ,tyle ,że nieco solidniejszy i szybszy ,i nikt na niego nawet nie spojrzy na ulicy ,a taki mały "porobiony" motorower zaraz przykuwa uwagę
w sumie każdy ma jakieś tam swoje zdanie na ten temat ,ważne żeby to właściciel czerpał radość
bo np. zdecydowanym plusem cbr jest to ,że prędkość możesz przelotowa to ok 100 nawet ,a w piździku 60 ,ale jak np ktoś lubi się wlec ,to nie problem
//speeder
[/URL]

// speeder

, wygląda jak rower z plastikami , motoroweru typu zipp naken i inne wyglądają bardziej rasowo , choć cbr jest od nich lepsza wytrzymałościowo i siłowo to wyglądem wygrywają zippy . Tyle , jak kolega wyżej napisał każdy chwali swój piździk .
co w nim rasowego jak to klasyczny naked 
[/URL]

Nie widzisz, że sobie jaja robie ze speederem o tych sprzętach 
[/URL]

Już podobny swój temat przerabiałem i wiem co mówie..

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości