BeNeK pisze:No ładnie ładniemykasz już w tym sezonie
![]()
jak nie ma mrozu i śniegu to sobie śmigam, 3 tyg temu Shock'a przepalałem, teraz znowu stopniał śnieg to rundkę CBR zrobiłem
Ze zdemontowanym kołem i zniżką 20zł zapłaciłem za wymianę opony w serwisie motocyklowym

[/URL]

Pojechałem do następnego za 10zł. Pieprzył się chyba z ponad godzinę, felgę porysował i ostatecznie doszedł do wniosku, że opona bezdętkowa nie może być z dętką. Pokazałem mu, że stara opona też jest bezdętkowa to powiedział, że zgnieciona przy transporcie została
Od tamtego czasu przerobiłem koła w shock'u na bezdętkowe i wymieniałam łyżkami.
i za 20zł tylko opona 
[/URL]

ale dętki nie miałeśBeNeK pisze:mi tam koło od kymco wziął założył w 30s wymienił opony w 1.5min, napompował i ju

[/URL]
tam cieniutka felga to ledwo to chwycić idzie...

BeNeK pisze:Olo, a ty w cbr też masz >?< szok szokiemtam cieniutka felga to ledwo to chwycić idzie...
na zwykłych wulkanizatorów po obrażałem się, a oni na mnie i pojechałem do serwisu motocyklowego, miałem tam jeszcze zniżkę 10% i miałem nadzieje że wyważy

[/URL]

Alp3n pisze:Tak w ot to fele bleee w Audi :<
Jeszcze takie mam
a
http://img06.tablica.pl/images_tablicap ... rev003.jpg bardziej german style 
[/URL]

modó³ wm mugen sport cdti

Mniej więcej tak jak na RS125 ?; > czy bardziej wyprostowanym jesteśmy ?
Bo nie wiem czy 2t czy 4t chce za rok 

Dla mnie cbr wygodniejsza
Pójdź na kompromis i kup RS4 
[/URL]
Wole jednak rasowe scigi , gdzie leze nogi podkurczone 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości