ale ogólnie w bensine ważne jest by to ciśnienie było... poprostu . chociaż brak jest odczuwalny np. na niskich obrotach ,kiedy moto ma "muła"

ale ogólnie w bensine ważne jest by to ciśnienie było... poprostu . chociaż brak jest odczuwalny np. na niskich obrotach ,kiedy moto ma "muła"
Jak dotrzesz, to spróbuj się z cbr kamila, tylko tak do 80km/h
Myślę, że póki nie zapnie 5 biegu, to masz szanse
No tylko gaźnik ogarnij jakiś 

Będę już wiedział czy warto kupić taki silnik do swojego Ogara 
[/center]
, silnik zamontowałem
, tylko mam problem , bowiem kopka oryginalna nie pasuje , a ta bije o tłumik , muszę coś kupić.... więc paliłem na popych , na początku miałem problem z biegami , ciężko wchodziły , i dalej ciężko wchodzą ale już duużo lepiej , sprzęgło też ciężko chodzi ale po krótkiej przejażdżce jest już lepiej , jutro zmienię olej , może to coś da , wrażenia po spacerku po ogródku " ja pi***ole ale top ma mocy ! " na niskich obrotach wystarczyło lekkie muśnięcie gazu żebym poleciał na koło i o mało się nie wyjebałem xd , bardzo ładnie pracuje na wolnych obrotach , jutro dodam filmik jak rołter będzie cały poskładany
, no i jeszcze króciec , Troll miał rację , muszę obczaić jakiś króciec bo ten jest i błotnik wadzi mi o gaźnik xd

Czekam na filmik 
[/center]
, na tym moim kijowym przelocie powiem wam ze ma bardzo ładny dźwięk 

sprzęgło 5 tarcz ? na wałku pośrednim tak ? 

Biegami i sprzęgłem się jak na razie nie przejmuj , przeżywałem u siebie dokładnie to samo, po zapakowaniu silnika z pudełka do moto.. Po jakimś czasie będzie się wszystko zgrywać jak zegareczek.
Ciesze się, że sam mam ALU

, kopkę ogarnąć muszę , bo tego dziada nie jest tak łatwo na popych palić :x , filtra oryginalnego nie mam niestety , w przyszłym czasie będe brałjakiś lepszt filtr stożkowy , ablo jakiś inny 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości