muszę kupić filc i pastę
A papier to ja mogą kupić nawet 5000 

muszę kupić filc i pastę
A papier to ja mogą kupić nawet 5000 

Jedyne co mi nie pasuje to to że chyba mi strzela w gaźnik bo jak go pierwszy raz odpalałem to z dziurki w króćcu walił mi płomień jak gazowałem, gaźnik ustawiony na kawa z mlekiem więc nie wiem o co chodzi

) a on no to pojazd nie jest dopuszczony do ruchu i poszedł do samochodu, ten co mnie zatrzymał stał i patrzył a ja do siebie no jak to fabryka wypuściła go niesprawnego, nie rozumiem tego i łapię się za głowę i kręcę poszedł do samochodu ja tak obchodzę moto kręce głową, ten mnie woła i pyta się gdzie jest tu najbliższy sklep ja mówię jak dojechać bo to było naprzeciwko tego parku gdzie mnie złapali za pierwszym razem i ledwie 200m od tego miejsca gdzie teraz mnie zatrzymali, on aha dał dokumęty i powiedział zrób tę postojówkę a ja dobrze dziękuję patrzę nie zamknoł okna myślę jak usłyszy tłumik to się do***rdoli więc ubieram dwie pary rękawiczek co troche schodzi na szczęście zamknął okno a ja mogłem spokojnie odpalić i pojechać.

, jakbyś trafił na gorszych to by ci mandat wlepili 

ważne żeby moto było sprawne, miało wszystkie światła itp. i jak jesteś lepiej ubrany (kask, rękawice, kurtka itp.) to też już inaczej patrzą 

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości