Idziemy po predkosc wpadla nowa zebatka tyl po przeróbce pod zabierak od hondy Zostalo wymalowac 42z przebarwienia to przygrzany ocynk Jasne miejsca to slady po zabieleniu na tokarce
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To jest potoczne okreslenie Polega.na wyrownaniu materialu do momentu gdzie zostana zebrane wszystkie nierownisci i wyjdzie swierzy material Inaczej.miwiac ztoczyc z frezowac najmniej jak sie da aby tylko wyrownac Spawy byly i trzeba bylo na tokarce przeleciec fronty
Regulka z internetow Zabielanie polega na zebraniu (obrobieniu, oszlifowaniu, frezowaniu) minimalnej ilości metalu po to, by wyrównać powierzchnię. Jeśli element jest kuty czy odlewany to zabielanie stosuje się w miejscach gdzie zależy nam na płaskiej powierzchni
115? co tak suabo żart oczywiście, ostatnio na fb uświadamiał mnie pewien człowiek, tytułujący się mianem wielotniego serwisanta 139fmb, iz jego 72 osiąga 95km/h, realne. przeszło kilka modyfikacji, aczkolwiek nie był w stanie wskazać jakich.
Kolejny znafca FMB, aczkolwiek 190cc musi 130kmh lecieć no nie ma bata skoro ja zrobiłem 115kmh na 140cc. Chyba że tam siedzi jakaś super krótka skrzynia typowo do crossa. Ewentualnie przyjrzeć się gaźnikowi bo może to jego wina?
moje doprężone 72 nie ma takich osiągów xD podejrzewam, że te 115 to nie maks, po dotarciu osiągi na bank wzrosną. macie może stronkę z dokładniejszą specyfikacją zs 190?