Postautor: kawalarz13579 » ndz 30 cze, 2013
Kolor PRL'owskiej szarości by tu na pewno nie pasował....
Zaadoptowałem tutaj troche barwy, + silnik z czajana bajka zeby móc jakoś bez większych awarii troche przelatać, Zbyt dużo nie chce zmieniać, miał być cały przód od rg 80, owiewka street lecz zdecydowałem że zostanie jak jest, poprostu lekki szybki stary sk***iel troszke odnowiony bez zbędnych wymian.
Amorki są od ogara, bo ori poległy, stopki z ogara tylne, a przednie będą ładnie wpasowane również składane od stelli. Dzisiaj złozyłem do końca silnik, położyłem instalację ''ramy'' czyli swiatła klakson, zostało zrobić instalacje ''silnika'' moduł reg. napiecia, cewka. I kilka pierdół. Brakuje adaptera gaznika ponieważ błotnik wadzi o filtr powietrza, więc kawał płaskownika z dziurą 24mm, i sie dorobi jak nigdzie nie znajde w normalnej cenie. Foty jutro/pojutrze.
Zostanie napęd do wymiany za kilkaset km, i osprzęt kierownicy bo drażni oko klamka hamulca z roweru i klamka sprzegła w strasznym stanie ze stelli.
A między czasie szykuje skurwiałe 125:F Tylko nigdzie wału nie moge dostać w pl do tego.
Wał o wiekszym skoku, z trybem napedu pompy oleju.
Ostatnio zmieniony ndz 30 cze, 2013 przez
kawalarz13579, łącznie zmieniany 3 razy.
[center][COLOR="Red"]
Nie pij za kierownicÂą. Stukniesz kogoÂś w zderzak i sobie rozlejesz.[/COLOR][/center]