kurde to jest w pełni profesjonalna robota, NIE MA LIPY!!! zajebiś*ie wszystko wykonane, no normalnie brak słów
Rozumiem, że Ci się to podoba, mi również ale nie stawiaj tylu emotek, taka prośba na przyszłość
Ziom97

kurde to jest w pełni profesjonalna robota, NIE MA LIPY!!! zajebiś*ie wszystko wykonane, no normalnie brak słów
Ziom97

[/URL]

Chciałem to pisać
Kurde dopiero pokazał jak wyszło a już 'ile Cię to kosztowało?'
Ale wykonanie należyte i chwała Ci, że chciałeś się z tym bawić, ale efekt wart był tego

to już w ogóle będzie nietykalny, a w Piastowie jest totalny spokój i nikt nic nie zrobi. Już Stella była wypasiona i wiele osób przy niej stało i tylko pytali ogólnie o nią. Dzięki za miłe słowa - teraz wiem że warto było, a oddychałem normalnie (no może poza katarem) ale ten telefon wyłapuje wszystko na maxa.

Licznik i nawigacja zrobiła na mnie największe wrażenie
Licznik super sprawa, ale mam radę co do tego. W słoneczne dni nic na nim nie będziesz widział praktycznie. Kup sobie taką folię jak na telefon są tylko że matową. Nie będzie się światło w niej odbijało i nie porysujesz go w ten sposób. cena to 10 zł także chyba nie tak dużo licząc twoje wydatki do teraz. To z kierunkami trochę "śmiesznie" wygląda ale jest wygodne w użytku zapewne. Ale ogólnie to jak bym na niego usiadł to poczułbym się jak na Goldwingu
Wszystko co jedynie możliwe do niego wpakowałeś. A co z prądem? Wyrabia czy musisz aku ładować? ![:] :]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/kwadr.gif)

) to pojechałem po nowe oprawki. Jechało się super poza jedną niebezpieczną sytuacją - zgadnijcie kto wymusił na mnie pierwszeństwo? Policja w radiowozie. No cóż chyba już nic mnie nie zdziwi na drogach. Obaj zgłupieliśmy - oni po heblach, ja też - oczywiście ratując sytuację nie myślałem o sprzęgle i zgasł mi na 4 biegu. A oni widząc że staram się zrzucić biegi, to wykorzystali okazję - zawrócili i sp.....
. Pewnie bali się że zadzwonię z numerem radiowozu. Na szczęście Salmo stanął prawie w miejscu i zachował się tak jakby sam chciał bezpiecznie wyhamować - zero poślizgu. Poza tym sprzęt nadaje się na dalekie trasy - du** może trochę ścierpła ale nie boli, a nasze dziury nie dały rady rozłożyć go na części. Zegary i włącznik kierunków bez zarzutu - 100% satysfakcji.
.

ale żeby policja wymuszała pierwszeństwo? -.- no cóż POLSKAmodó³ wm mugen sport cdti
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości