speeder, elektrykę pokażę najwcześniej w sobotę. Trochę ją ucywilizowałem w stosunku do moich poprzednich modów. Kierunkowskazy jednak będą

Moto już teraz ma ciąg zbliżony do 110 na seryjnym gaźniku. Zobaczymy co będzie na większym gaźniku i nowym wydechu po dotarciu.

Mam nadzieję że tym nie skaczesz?

Ogólnie jeżdżę od 30 do 45km/h. Ciągle ruszam manetką, dużo hamuję silnikiem i zmieniam obciążenie. Powinien ładnie się dotrzeć.

Jest też przedszkole, bez szyb, jedne drzwi otwarte, ale mam za szeroką kierę i nie zmieściłem się w drzwiach

). Wypalę bak do końca, wleję jakiś normalny olej i zakończę docieranie.
Czeremcha, to duża wioska, albo małe miasteczko- nie jestem pewny. Kiedy bym nie zajechał, na ulicach max kilka osób, sporo dróg żwirowych, tylko najczęściej uczęszczane trasy są w dobrym stanie. Na kilku fotkach widać pewną ulicę na środku której wyrastają chwasty wysokości moto
Dojazd do tej miejscowości prowadzi bardzo krętym odcinkiem ze świetnym asfaltem. Trochę wąsko, ale to plus.

Z wizualki zmieniłem kierownicę na prostą, handbary, nowe manetki Scott, opona Avon na tył i różne takie bajery...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości