. Rocznik 2010, 1600zł, seryjna 50 z świecą i fajką NGK, opony 120'ki i ochydny klakson wymieniony na drobniejszy, dwutonowy.
Po ogarnięciu biegówki, ogolnie nauki jazdy przyszedł czas na zabawe. na pierwszy ogień poszedł cylinder. 72 była dla mnie wtedy odpowiednia, do tego filtr stożkowy. Moje prace nad stanem wizualnym były dla niektórych kontrowersyjne, ale mi sie to strasznie spodobało; to wystarczyło do kupna stickerbombs i wyobklejniem nim mocotyklu, oraz zamontowaniem nowych ledowych migaczy. Natomiast z moich zabaw elektroniką powstały czerwone neony
Po nabiciu przebiegu do 17 tys dalej stwierdzam że to był dobry wybor. Jak na chińczyka mało awaryjny, mialem tylko nieznaczne usterki które wymagały jedynie śrubokręta, opaski i ewentualnie kupna taniej cześci zamiennej.
Plany na przyszłość to oczywiscie wieksza moc; chce cały nowy silnik wraz z osprzętem. Tłumik zaczył straszyć wiec czeka go wymiana i malowanie zaniedługo. Jeszcze planuje dokupić do niego sakwy boczne, bo uwielbiam nim jeździć na wieksze wyprawy
Mam nadzieje że bedzie godnie służył do mojej 18'ki
Jeżeli ktoś z okolic chętnych do polatania to zapraszam
Brodła / Kraków

Dobra cena jak za moto w takim stanie