Witam wszystkich!
Przedstawiam wam mój motorek nabyty w 2011r. ! Na dzień dzisiejszy ma on przejechane 6350km, z tym że 5008km. jeszcze na cylindrze 50ccm3, teraz mam 72ccm3. Jak się sprawuje ? Hmm, można by powiedzieć, że całkiem w porządku. Zdarzyło się, że spaliły mi się 3 nowe żarówki... oraz jedna tak, że już nie będę wspominał... Nic nie brzęczy, nic nie strzela, nie skrzypi, ogólnie jest okej! Co do osiągnięć... Nie mogę powiedzieć, że zbiera się wolno czy też szybko, kilkanaście sekund i jadę te 75km/h-80km/h licznikowe. Dodam również, że nie mam problemów ze ślimakiem prędkościomierza, ostatnio umieściłem GPS na zbiorniku i sprawdzałem, licznik się nie myli jak większości posiadaczy Pro50. GPS pokazuje 1-2km/h różnicy. Postaram się to nagrać w najbliższym czasie. Co do planów... Planuje coś zrobić z mechaniką, ewentualnie jeszcze coś tam optycznie. Dobra to już chyba tyle, pokażę wam teraz kilka fotek z początku czerwca.
Wiele się w nim nie zmieniło, oprócz tego, że pomalowałem sam obrys napisów na oponach. W najbliższym czasie postaram się wyregulować obrotomierz oraz go podświetlić LED'ami. Pozdrawiam Mateusz! LwG!
W razie Informacji:
Gadu-Gadu: 31113040
E-Mail: MatysX3@wp.pl

tylko nabijac km 
Tak myślę właśnie nad 125ccm3, no nie wiem jak z tym moim problemem będzie, wiesz którym
Noo muszę jutro porobić kilka zdjęć bo mam paski fajne na felgach i napisy na oponach wypełnione. Owiewki właśnie żywicą będę robił bo to lipne i pęka
[/center]
zmieniałeś przełożenia po założeniu 72ccm? 

Masz jakieś plany co do niego na najbliższy czas ?