1. Załozyc wal, cylinder od 50
2. zalozyc glowice od 110 (i tu nie jestem pewny czy to polepszy czy pogorszy osiagi silnika ?
Co robic koledzy ?

Kuba07124 pisze:Czyli tzw. góra silnika od 50cc. Moge cos jeszcze oprocz karterow i skrzyni wykorzystac z 110 ? Zeby nie byla to znow nudna 50cc. ?
Jakies polerki, rozwiercic cos ?

Rozwiercasz okno od ssącego na 26mm, kupujesz króciec 26mm ew. 25 i lekko rozwiercasz gaźnik pz26 i wtedy dopiero go można wyregulować odpowiednio. Okno wydechowe o 1-1,5mm większe większe kolanko wydechu.

Kuba07124 pisze:Nic nie bede plantowal, musze zlozyc go do piatku tym bardziej ze do 110 nie mam tloka a do 50 mam tlok i cyl po 2k przebiegu....Rozwiercasz okno od ssącego na 26mm, kupujesz króciec 26mm ew. 25 i lekko rozwiercasz gaźnik pz26 i wtedy dopiero go można wyregulować odpowiednio. Okno wydechowe o 1-1,5mm większe większe kolanko wydechu.
czy przydalo by mi sie to w 50 cc czy nie bardzo ? Moze mi to troszke dac ? Chce zrobic 50cc ktora bedzie lepsza niz inne 50. Koła mam 18''. Wiem ze gaznik 26 bedzie go zalewal ale czy jesli zrobie to do seryjnego gaznika da mi to cos ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości