5 bar? i to jeździ? może manometr zesrany?
a jak nie, to rozbieraj i patrz co nawaliło.

Gdaku pisze:No ok ale na tw króćcu leci 60 na 4 biegu, i w dodatku muł, a założyłem ten mój króciec wielki ze łeb wchodzi do sirodka i leci 70 i na 4 biegu tez rewelacji nie ma jak ten lód stopnieje to jade odrazu do cb i zobaczysz co z tym gównem dalej robic bo juz mnie wk***iaty miałes mniejszy gaznik dysze ale ci sie za***iscie zbierał itp a tu taki totalny muł tzn na 1 i 2 jako tako a 3 i 4 to juz nie bd komentował
A jak tak sb pomysle ze założę 40 z na tył to przecież na 4 to bd sie musiał nogami odpychac zeby jechał bo ciul nie uciągnie
A grot ma dysze 70 pare bo kiedys mu założyłem i lepeij mu chodzi bo wczejniej miał jakąś małą

Próbowałem ząbek w tą i w tą i nie widze różnicy 

. Zastanawiam sie dzis go rozebrac sprawdzić głowice na szczelność jak bd ok to dam sylikonu bo może gdzieś kompresja spierdziela całą góre bez sylikonu składałem
Sam już nw co tam możę byc, dZiwi mnie to ze pow 100 km i możliwe ze sie zaciera . Jak ktos ma jeszcze jakies rady to prosze o POMOC 

ha. Luknij na gniazda zaworowe. Załatw pastę /już ostatnia gradację = polerską/ do zaworów i przeleć te gniazda na h=1 mm max. 1,2 mm to granica już będzie szczelności. W fabryce chinole nie wiedzą co to jest docieranie zaworów. Poszukaj w tym przyczyny. Może przez gaźnik /za bogata mieszanka/ trochę sie przygrzały/wypaliły minimalnie. Z zębatką wałka rozrządu +/- 1 ząbek miałbyś cyrk=nie uruchomiłbyś silnika. Pierścienie jakie założyłeś ? Od 52,0 mm ? czy większe 52,4 mm. SPRAWDZ To i luzy nazamkach jak same pierścienie wsuniesz do cyla. Luz max 0,4 mm. Rzecz jasna wszystkie zawory co 120 st przesuniete w stosunku do siebie.

Bo niektórzy nie zmieniają i się dziwią 
modó³ wm mugen sport cdti

ReallY pisze:klemens244, Gdyby rozrząd przestawił o 180 st, to by mu pchało powietrze do gaźnika![]()
Po mojemu to jedynie zawory mogą być, bo gdyby o jeden ząbek przestawił się rozrząd to by mu nie trzymało wolnych obrotów i by strasznie przerywał.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość