Ale nie rozumiem po co ktoś zaczął w tym temacie o jego fazerce? Co to do tego ma ?
Zawsze jak outer coś napisze to temat schodzi na jego fazera xD
Co do tematu to nie opłaca się ładować am6.

carlos pisze:Nie piszę tak tylko żeby wnerwić Outerabo go nie lubię.
Mój wynalazek konkretnie z 600cc będzie można porównać w przyszłym rokuale w tym mam jeszcze za słaby silnik.
A zapomniałem dodać Outer ty jesteś kompletnym anonimem w życiu nie widziałem twojej maszyny Ciebie a mam wrażenie że piszę z zakompleksionym 13latkiem, bo za dojrzale to Ty nie wyglądasz wnioskując po tym co piszesz. A co do twojej obecności wpadaj do mnie zapraszam pokaże Ci jak się bawimy u mnie ...

tak nawiasem to byli już tacy aparaci co wstawiali do tematów nie swoje zdjęcia

[/center]
niestety nie którzy nie potrafią przyjąć że ktoś ma inne zdanie np. o silnikach 2t. Dla mnie koniec tematu.
Kod: Zaznacz cały
I wszystko jasne. Btw. zzytając twój temat o tym gównianym silniku i tym śmiesznym i niebezpiecznym ulepie nic tylko popcorn i potwierdzenie moich słów o am6 x2. 
Ale nie rozumiem po co ktoś zaczął w tym temacie o jego fazerce? Co to do tego ma ?
Jak ktoś by był otwarty na opinie innych to napewno bym nie wjeżdżał na niego
niestety nie którzy nie potrafią przyjąć że ktoś ma inne zdanie np. o silnikach 2t
bo go nie lubię.
A zapomniałem dodać Outer ty jesteś kompletnym anonimem w życiu nie widziałem twojej maszyny Ciebie a mam wrażenie że piszę z zakompleksionym 13latkiem, bo za dojrzale to Ty nie wyglądasz wnioskując po tym co piszesz.
Apropos Outera, ja zawiodłem się na chińskiej myśli technicznej ale nie wpierdalam nikomu piłki na siłę że to gówno itp. itd. i nie spamuje pod tematami o chińczykach jak Ty to robisz pod tematami o 2t.
O 140 wypowiadałem się zawsze dobrze dopóki na forum nie pojawiły się tematy o padaniu tych silników tak z du** zawsze lepiej ostrzec a ostateczna decyzja i tak nie należy do mnie.
Jak gościu chce mieć wyjątkowe moto i radość z czegoś że zrobił coś sam niech pakuje, ale liczy się z tym że wyda kasę która nigdy nie spłaci się w niczym innym niż satysfakcji.

wraca mi nadzieja w Cb.
To jest moje zdanie.
carlos pisze:znacznie lepszy od chińczyka

a moją opinie o FZS'ie uważasz za hejta... Wytłumacz mi to.
Następnym razem napisz raz o am6 czy o 2t i wszyscy to zrozumieją nie musisz powtarzać, ja napiszę że się z Tobą nie zgadzam i już a nie jeździsz po każdym kto mnie popiera, odrazu od feministek, Jezu, zrozumieli wszyscy że am6 Cię skrzywdziło.
A dla mnie to i tak silnik znacznie lepszy od chińczykaTo jest moje zdanie.
część nie

patrzę realnie no bo niestety koszta materiału = jakość. 40 000 km jest osiągalne ale każdy 1000km więcej to chyba tylko jest dla tych co jeżdżą na targ nie przeciągają i nie otwierają przepustnicy na max nigdy.
Jednak nie pociągną 80k km jak to przeczytałem na tym forum... Teraz napiszesz pewnie że to nie prawda itp. itd. że one pociągną i 100k km no ale mnie nie przekonasz

ale w 100k km nie uwierzę i już
no ale twardę są tu się nie kłócę. Jednak do swapa się nie nadają bo mają za duży garnek
i niebiescy się pokapują odrazu dlatego zwykle wybór jest pomiędzy poziomami a am6
że w 2t się cylindry zużywają to wiadome ale w tych 4t padają tak samo szybko jak nie szybciej
a to 4t powinno więc być bez awaryjne.
Co do dużego garnka, racja spory jest.
bez uszczelki mls i pz19 przełożenia 14/42 no seria 50 z chinskim tłokiem bo 70rancing łożysko igiełkowe mu się rozje........ i zrobiło dość głębokie rysy a on ma przełożenia 12/48 w Sendzie z gaziorem 21lukaszw103 pisze:Wiesz.marek00542 albo nie była "zupełnie" w serii albo zdecydowała waga motoru bo jedank gb street troch waży. Np. sporo mniej od mojego ogiego. 110cc miałeś na uszczelce mls? Jaki gaźnik? Ja mam 110 na uszczelce mls + gaźnik 20mm (dysza 87) i z am6 kolegi (tzr) i nie jest tak łatwo. 6 stopniowa skrzynia biegów robi swoje, tzn. niby mój ogi lepiej sie zbiera ale am6 miał 50cc a wrzucając tam tak jak kolega carlos pisał 90cc ( czyli te 74cc realne) to 140 i 150cc sie pewnie wykładają. Jak dla mnie głowny atut to 6 biegów i fajne pierdolniecie w pewnych obrotach.

wmawiaj mi że moja senda sie zaciera
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości