• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Silnik AM6 do chiny. :d

Czyli to co ma wpływ na osiągi.
Awatar użytkownika
b0r3gi
Majster
Majster

Re: Silnik AM6 do chiny. :d

Postautor: b0r3gi » śr 09 paź, 2013

Outer pisze:No byłem posiadaczem 2 sprzętów z am6(dt 50 2007 rok w wersji mbk supermoto i tzr 50) i jeżeli się mylę, to powiedz mi coś o spalaniu(absurd), awaryjności(jeszcze większy absurd, mało jest ludzi, co zrobili jakikolwiek sensowny przebieg bez remoncika na śniadanie "e tam zatarł się"), elastyczności(nie do normalnej jazdy), skrzyni biegów(zgalarciała, idiotycznie zrobiona, wadliwa z luzem między 5 a 6-tragikomedia) i dźwięku(po trasie 100 km łeb pęka i się całym śmierdzi). Więc jeżeli nie wiem co mówię, to mnie nakieruj na odpowiednie tory twoim ogromnym doświadczeniem z tym stfu silnikiem. :) Wolę jeździć JUŻ 110 ccm, bo wiadomo, że padnie to się za grosze to naprawi, pali 2,5x mniej i ciągnie średnio w całym swoim okresie obrotów dobre 2x lepiej, w am6 niekoniecznie ani koszt naprawy, ani spalanie . A w ogóle to jest taka śmieszna sytuacja, że 3/4 tzrkowiczów, którzy naśmiewają się z chinoli jeździ na cylkach stricte chińskie gówno(do fmb się takie gówno z plasteliny nawet nie umywa) bo ile można ten silnik naprawiać. haha :D

Weź człowieku znowu nie zaczynaj. Kupiłeś jakieś padła i teraz napieprzasz na wszystkie 2t. Mówisz o zacieraniu. Hmm ja już 2,5k przejeździłem i kompresja praktycznie nie spadła. Kolegi moto ma 8000 przejechane i ma 8 barów a ciśnie aż miło. Co do dźwięku to pozostawiłbym to kwestii gustu bo każdy lubi co innego, a głośne wcale te motory nie są. Szczególnie tzr na serii jest bardzo cicha, porównywalna do mojego ogara na seryjnym wydechu. Spalanie na serii 50 wynosi 3.5 no jak sie non stop katuje to 4.5 wciągnie ale to są wieczorne wariactwa po wsi :D Skrzynia biegów to słyszałem że w am6 się sypią ale w silnikach derbi są wytrzymalsze skrzynie z tego co wszędzie piszą. Ja powiem tylko tyle że trzeba sie do niej przyzwyczaić po przesiadce z chińczyka. A co do elastyczności to niestety urok 2-suwa. Ale ja na przykłąd lubie to że nic sie nie dzieje a nagle wyrywa łąpy :D Jazda nim nie jest po prostu nudna.

A co do tematu przekałdki am6 do chińczyka to bez sensu bo reszta chinola i tak zostanie. Ja do nich nic nie mam bo ogar jeździł bezawaryjnie i nigdy nie zawiódł, ale według mnie lepiej kupić 125. A jeśli nie chcesz to ja bym sprzedał to co masz i kupił normalne markowe moto a nie takie przekładki. Pomyśl też że kiedyś to będziesz musiał sprzedać i marne szanse że sprzedasz takiego skłądaka a markowca bez problemu sprzedaż i nie stracisz dużo. I wbrew pozorom markowe motory nie są drogie jak się mówi.

Awatar użytkownika
carlos
Weteran
Weteran

Postautor: carlos » śr 09 paź, 2013

Outer, zawsze miał swój świat :) zamknięty na opinie innych.

2t było jest i będzie mocniejsze
Chociażby torowe RGV 500 ma 195 koni przy masie 135 kg osiągnij to na 4t w tej masie i pojemności.
Jedynie silniki wankla mogę coś tam konkurować ale 200km jest osiągalne przy pojemności rzędu 700cc

AM6 było jest i będzie lepsze od chińszczyzny rozbierałem am6 wielokrotnie jak i chińskie wynalazki i jak tylko umiesz złożyć am6 to działa poprawnie 3x dłużej popatrz na wykonanie części. Za cenę nowego 110cc kupisz padnięte am6 to wystarczy do porównania jakości części
Pis joł
Zumico GR500 swap Cagiva Mito 125 ---> Suzuki GS500

Awatar użytkownika
szymo_97
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: szymo_97 » śr 09 paź, 2013

Faktycznie bardziej opłaca się kupić AM6 i je "doinwestować"... Zwłaszcza, że za dwa remonty płaci się co najmniej tyle co za nowy silnik chiński (140), na którym przejedziemy co najmniej 2x więcej niż na tym po remoncie, przy lepszych osiągach i mniejszym spalaniu.

A ja rozbierałem AM6, rozbierałem 110, 125 i 140 chińskie (niejednokrotnie).
Powiem Wam tak. Zróbcie AM6 tak, żeby było mocniejsze od 140tki pod względem mocy, ALE za ta samą cenę i żeby żywotność była taka sama.
NO WAY :D 140 tka przejedzie sporo więcej km bez najmniejszego ingerowania w silnik niż wysilone AM6. Poza tym żeby kupić AM6, dopasować do niego dobry gaźnik, cylek tłok itd. to już się robi cena 2x nowy silnik 140cc.
Na dwóch silnikach 140cc przejedziemy tysiące kilometrów więcej niż na jednym wysilonym AM6. Do 2t trzeba doliczyć też koszty wydechu.
Po prostu nie opłaca się pakować tego silnika do tej ramy i tyle.

Pozostaje jeszcze kwestia tego, że jazda 4t jest duzo lepsza niż 2t.
W przypadku 140tki 4t i "dobrej" 80tki 2t moc jest ta sama, z tym, że w 140ce jest ona dostępna w dużo większym przedziale obrotów, dlatego nie czujemy tego tzw. pierdolnięcia, ale w praktyce przyspieszamy szybciej :D

Zhejtujecie mnie, ale ja to musze powiedzieć. Mam aktualnie zdrowe 125cc 2t i zdrowe 140cc 4t. W Suzuki niby czuć rezonans itd., ale i tak wolę jeździć 140 tką, która spali mi śmieszne ilości paliwa i nie rozkraczy się gdzieś na jakimś zadupiu (tak, wiem, że koledze szwagra siostrzeńca poszło łożysko gdzieś tam). To jednak póki co nie wpływa na moją opinię.
W życiu byłem wiele razy świadkiem (i dwa razy sam doświadczyłem) rozkraczenia się 2t tak, że potrzebna była przyczepka. W 4t nie miałem tak nigdy (nawet chińskim), a przejechałem 4t o wiele więcej km niż 2t. :D
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 :D

Obrazek

gg. 20481530

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » czw 10 paź, 2013

Senda X-Treme SM 70cc

I wszystko jasne.
A chiny to nie tylko 110 ccm(bo to syf i tragedia, praktycznie wszystkie chińskie silniki o których jest te forum to gówno), dałem przykład pionowej 250 ccm. Co do sprzedaży itp markowca itp. Kupiłem nówkę za 2499 zł. Gdzie ja mam tu stracić jak ja tego po pierwsze nigdy nie sprzedam, a jak już to za 1500. 1000 zł za ~60 tysięcy km jazdy to nie jest żadna strata. Chłopcze, zrobiłem na "chinolach" 30 tysięcy km wymieniając jak na razie żarówkę tylną i akcesoryjną lampę led i 10 tysięcy km na am6, więc mnie tu nie ucz o wyższości markowca nad chinolcem bo wiem wszystko co chcę wiedzieć.

Kod: Zaznacz cały

Jazda nim nie jest po prostu nudna.

Jest bo to extremalnie słaby silnik. Nudy kończą się przy około 50-200koniach mechanicznych.

Kupiłeś jakieś padła i teraz napieprzasz na wszystkie 2t.

2 letnia dt. Miałeś wtedy 10 lat. Stara jak świat anologia, kurde co za łatwi do "masakrowania" ludzie. Markofffiec sie psóje - "kupiłeś padło". Chinol się psuje - "eh chińskie gówno typowe", Chinol się nie psuje - "wy***rdalaj z forum z tym swoim super słit k125 co ma 0-300 szybciej niż hajabusa co za oszołom abhuabhu"

Outer, zawsze miał swój świat :) zamknięty na opinie innych.

Najbardziej otwarty użytkownik na forum do dyskusji , a forum jest zamknięte na opinie , byle tylko komuś napisać, ale faaajne 10/10. :) A jak nie napiszesz, to masz inny świat i wgl jesteś ble(mądry) wśród stada swoich (zwykle kretynów). :))))

swap Cagiva Mito

I wszystko jasne. Btw. zzytając twój temat o tym gównianym silniku i tym śmiesznym i niebezpiecznym ulepie nic tylko popcorn i potwierdzenie moich słów o am6 x2.

Powiem coś na te stfu gówniane 2t to od razu pysk podnoszą kto? Właściciele tego zasranego syfu.

Zhejtujecie mnie, ale ja to musze powiedzieć. Mam aktualnie zdrowe 125cc 2t i zdrowe 140cc 4t. W Suzuki niby czuć rezonans itd., ale i tak wolę jeździć 140 tką, która spali mi śmieszne ilości paliwa i nie rozkraczy się gdzieś na jakimś zadupiu (tak, wiem, że koledze szwagra siostrzeńca poszło łożysko gdzieś tam). To jednak póki co nie wpływa na moją opinię.

Nie bój się zhejtowania itp. na tym forum to typowe jak powiesz inaczej, a tutaj są zwykle idioci, to trzeba mówić inaczej, bo się tym idiotą nie jest. Masz rację, bardzo zdrowe podejście. Sam też wolę jeździć 125 4t niż 125 2t, bo wiem, że mogę tą 125 pojechać jutro rano do Afryki, a jak mam chęć na 125 2t, to po prostu wyciągam 100 konną 600 i po problemie. :)
Ostatnio zmieniony czw 10 paź, 2013 przez Outer, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
carlos
Weteran
Weteran

Postautor: carlos » czw 10 paź, 2013

Heh nie wiem ale kamalikowi jakoś za długo to 140cc nie pochodziło, no cóż ale znafcy wiedzą lepiej. Ale zajebiście outer że masz 100konną 600cc i możesz nią wyjechać z garażu jaram się i podziwiam :) pewnie wszystkie gimnazjalistki twoje, czy nie jednak kurdę rocznik nie ten i twarz nie ta... Smutno mi <rotfl>
Chińczyki są lepsze od markowych sprzętów to przecież logiczne, przepraszam za mój błąd.

Jak masz ochotę za kanapkę z szynką to też smarujesz ją dżemem, czy masz tak tylko z moto ?? No bo ja jak mam ochotę pojeździć 125 w 2t to nie jeżdżę 600cc a jak mam ochotę jeździć 600cc to jeżdżę 600cc. <mysli>

Jak chce sobie złożyć 2 cylindrowy silnik to składam stać mnie :D w końcu kto bogatemu zabroni :D i zakończmy tą dyskusje, bo to już nie ma sensu. Kto broni 4t no k***a sami posiadacze 4t nosz k***a... hmh ... jak bym chciał to uwierz stać by mnie było na jaki chciałbym silnik i k***a dałbym radę tak zrobić tą ramę że bym tu i 1300cc wsadził, ale wykazuje jeszcze objawy rozsądku :D

Jagoda za 130zł z allegro ala 90cc na spawaku i gaźniku 21mm za 60złoty zjada te wszystkie 140-150cc jak nie to zapraszam do mnie żeby się przekonać, szczerze to przez zimę dłubnę wskę trójkę i jeszcze poczciwa stara da radę.

No ale są też beztalencia które wolą kupić sobie moto i nie potrafić samemu go naprawić wtedy naprawdę polecam 4t a jak ma się zajawkę i pieniądze to ładować 2t niech widzą że się powodzi :D

A outer za takie wyzywanie od idiotów to lepe na ryj możesz dostać. I Outer jak zwykle odwraca kota dupą. Bo mówimy o osiągach a on wtrąca mi coś tutaj o ekonomii itp. itd. Mnie na paliwo stać to po ch** mi ekonomia wolę sobie zapierdalać na moto które sam stworzyłem i mieć szacunek, większy niż ty nie wyróżniający się z tłumu posiadać zwykłej szarej Yamahy znaczy nie wiem czy szarej no bo nigdy nie widziałem żebyś chwalił się swoim sprzętem. A może on nie istnieje... A może jest tak przeciętny że nie zwróciłem na niego uwagi ?? Fakt że nie mam prawka i to mnie ogranicza dlatego mam 600cc i nie prowadzę 600cc ale i tak kiedy zrobię prawo jazdy to kupię sobie jakieś Ducati kto wie może 996 albo coś z V4 VFR może, napewno nie zajechane rzędowe cztery których jest tak duże że można się porzygać. No i dźwięk nie ten no R4 brzmi jak szlifierka, już gorzej niż 2t. TYLKO SILNIKI W UKŁADZIE V :D

Żebyś się nie przyjebał że ciągnę hajs od starym to powiem ci tak, w moim warsztacie ustawiają się wręcz kolejki, i chińczyków bo gimbaza się jara że zajebiście zrobiony chińczyk, jak i markowców bo widzą jaki to pazur pokazuje, niestety ale mam renomę heh :D

No ale widzisz ja mam jedną z najmocniejszych stodwudziestek piątek o ile nie najmocniejszą... a Ty ... słabą sześćset dlatego nie wyróżniasz się z tłumu tymbardziej że tych FZSów to na samej mojej wsi mam 2 i to złote :D ja jego jaki lans, to taki golf albo passat wśród motocykli
Ostatnio zmieniony czw 10 paź, 2013 przez carlos, łącznie zmieniany 10 razy.

Awatar użytkownika
pavaczek
Administator
Administator
Pojazd: Ogar 900 110cc

Postautor: pavaczek » czw 10 paź, 2013

panowie pilnujcie się ze słowami, jak na razie ostrzegam tylko słownie...

marek00542
Weteran
Weteran

Postautor: marek00542 » czw 10 paź, 2013

ale wy pierd.... ścigałem się 110cc na Am6 w serii i tak nie miałem szans wiec nie pierd.... że 110cc prześcignie Am6 w serii

lukaszw103
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: lukaszw103 » czw 10 paź, 2013

Wiesz.marek00542 albo nie była "zupełnie" w serii albo zdecydowała waga motoru bo jedank gb street troch waży. Np. sporo mniej od mojego ogiego. 110cc miałeś na uszczelce mls? Jaki gaźnik? Ja mam 110 na uszczelce mls + gaźnik 20mm (dysza 87) i z am6 kolegi (tzr) i nie jest tak łatwo. 6 stopniowa skrzynia biegów robi swoje, tzn. niby mój ogi lepiej sie zbiera ale am6 miał 50cc a wrzucając tam tak jak kolega carlos pisał 90cc ( czyli te 74cc realne) to 140 i 150cc sie pewnie wykładają. Jak dla mnie głowny atut to 6 biegów i fajne pierdolniecie w pewnych obrotach.

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » czw 10 paź, 2013

marek00542, no niezły z Ciebie gość :)

carlos, Outer, ja już się kłócić z nikim nie chcę. Ja ufam zasadzie, że każdy chwali swoje, tak więc każdy ma swoje zdanie o swojej maszynie. Owszem, Outer czasem przyprawia mnie o białą gorączkę, lecz czasem pisze mądre posty, nie mówię o konkretnych postach, ale ogólnie.
Także panowie, kolega się pytał czy się opłaca, tak więc trzeba było napisać, że nie i wszystko, nie popadać w konflikty z innymi, bo powiedział, że 4T to dno, bo każdy ma swoje zdanie i powinniśmy to uszanować ;)
Tak przyznaję, czasem sam się z kimś kłócę, ale wtedy zwykle jest to dzień, gdy coś mi zepsuje humor, ale ogólnie staram się być spokojny ;)
Bayeriche Motoren Werke

Awatar użytkownika
carlos
Weteran
Weteran

Dobra ja tam swoje już powiedziałem na warnie mi nie zależy także już nie będę się wypowiadał. Ma swoje wady ma swoje zalety spoiler z euro palety. I tak autor pytania zdecyduje sam czy robi swap na am6 czy na yx'a czy na silnik z T-34 :)

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » czw 10 paź, 2013

Ale za***iście outer że masz 100konną 600cc i możesz nią wyjechać z garażu jaram się i podziwiam :) pewnie wszystkie gimnazjalistki twoje, czy nie jednak kurdę rocznik nie ten i twarz nie ta... Smutno mi

Zapomniałeś dodać "wy***rdalaj z forum z tym swoim fazerem, myślisz że jesteś lepszy"

Co do fazera z pół roku temu gdzieś tutaj napisałem, że to średniej klasy motocykl, typowa 600, który chcę zmienić na bandita 1200n.

A outer za takie wyzywanie od idiotów to lepe na ryj możesz dostać.

W MOJEJ obecności byś nie nie odważył nic powiedzieć nawet jakbym na ciebie szczał.

niech widzą że się powodzi

No nie f końcu hajs się zgadza, a sonsiad ma tylko hinola, ale bieda.

Mnie na paliwo stać to po ch** mi ekonomia wolę sobie za***rdalać na moto które sam stworzyłem i mieć szacunek, większy niż ty nie wyróżniający się z tłumu posiadać zwykłej szarej Yamahy znaczy nie wiem czy szarej no bo nigdy nie widziałem żebyś chwalił się swoim sprzętem. A może on nie istnieje...

Nie zazdrość mi. Nienawidzę tego. Temat o fzs masz w innych pojazdach.

R4 brzmi jak szlifierka

Wątpię.
<troll>

Ale v2 swój dźwięk mają ładny.

niestety ale mam renomę heh :D

Heh, nie o tym temat.

No ale widzisz ja mam jedną z najmocniejszych stodwudziestek piątek o ile nie najmocniejszą... a Ty ... słabą sześćset dlatego nie wyróżniasz się z tłumu tymbardziej że tych FZSów to na samej mojej wsi mam 2 i to złote :D ja jego jaki lans, to taki golf albo passat wśród motocykli

No patrz jaki jestem "Zwyczajny" ale przepraszam. Jest to jedna z ważniejszych rzeczy, którą chcę, chcę być jak najbardziej zwyczajny robiąc coś niezwyczajnego. Chociaż z samej postury jestem wyróżniający się co mnie i irytuje i jestem dumny. :)

jak bym chciał to uwierz stać by mnie było na jaki chciałbym silnik i ku*** dałbym radę tak zrobić tą ramę że bym tu i 1300cc wsadził, ale wykazuje jeszcze objawy rozsądku :D

Nie obchodzi mnie twój status materialny, ale skoro o nim cały czas wspomniasz, dosadzając się mojega fazera, jesteś niesamowicie smutnym i zawistnym człowiekiem. Życzę, byś coś osiągnął i zaprzestał patrzeć na innych.

Także panowie, kolega się pytał czy się opłaca, tak więc trzeba było napisać, że nie i wszystko

No dokładnie napisałem w moim odczuciu : NIE. I tyle. Przybiegło stado 2t-owców i zaczął się lament. haha
Ostatnio zmieniony czw 10 paź, 2013 przez Outer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
b0r3gi
Majster
Majster

Postautor: b0r3gi » czw 10 paź, 2013

Cytat:
Senda X-Treme SM 70cc

I wszystko jasne.
A chiny to nie tylko 110 ccm(bo to syf i tragedia, praktycznie wszystkie chińskie silniki o których jest te forum to gówno), dałem przykład pionowej 250 ccm. Co do sprzedaży itp markowca itp. Kupiłem nówkę za 2499 zł. Gdzie ja mam tu stracić jak ja tego po pierwsze nigdy nie sprzedam, a jak już to za 1500. 1000 zł za ~60 tysięcy km jazdy to nie jest żadna strata. Chłopcze, zrobiłem na "chinolach" 30 tysięcy km wymieniając jak na razie żarówkę tylną i akcesoryjną lampę led i 10 tysięcy km na am6, więc mnie tu nie ucz o wyższości markowca nad chinolcem bo wiem wszystko co chcę wiedzieć.

Kod:
Jazda nim nie jest po prostu nudna.

Jest bo to extremalnie słaby silnik. Nudy kończą się przy około 50-200koniach mechanicznych.

Cytat:
Kupiłeś jakieś padła i teraz napieprzasz na wszystkie 2t.

2 letnia dt. Miałeś wtedy 10 lat. Stara jak świat anologia, kurde co za łatwi do "masakrowania" ludzie. Markofffiec sie psóje - "kupiłeś padło". Chinol się psuje - "eh chińskie gówno typowe", Chinol się nie psuje - "wy***rdalaj z forum z tym swoim super słit k125 co ma 0-300 szybciej niż hajabusa co za oszołom abhuabhu"

Słuchaj nie znamy się więc skąd możesz wiedzieć ile mam lat, na forum to nie pisze. Sądząc po twoich słowach to masz problem. Chcesz sie dowartościować nazywając innych dziećmi? Ile masz lat "dorosły człowieku"? Pytam bo zachowujesz się jak gimbaza, która jak tylko zobaczy gdzies słowa 2t to zaczyna się hejt. Powiem tyle, jeździj dalej tym swoim fazerem i czym tam chcesz skoro jest takie wspaniałe, ale zrozum że nie zawsze masz racje. Miałeś jakieś przykre incydenty z 2 suwami i teraz próbujesz to każdemu wmówić. I co to za powód że ja mam sende. Staram się być obiektywny i pisze jak jest. Są mnusy bo na przykład bo długiej jeździe śmierdzi mi bluza spalinami ale nie pie**** że sie zacierają co 1000km. Jak jeżdżą jakieś niedorozwoje to owszem zatrą się. Może jeśli miałeś takie przykre wspomnienia to zastanów się czy to czasem nie jest twoja wina a nie motoru. I nie pie*rz że markowe jest gówno i drogie bo to jest zupełnie co innego. Sporo płaci się za znaczek ale jakość jest na nieporównywalnym poziomie. Ale jeśli chcesz to żyj dalej w przekonaniu że masz rację absolutną i każdy inny, który sie z tobą nie zgodzi gówno wie. Z mojej strony tyle.

Co do tematu to jednym słowem nie opłaca się. Pakuj 140 albo kup normalne 2t.

Awatar użytkownika
carlos
Weteran
Weteran

Outer, ty nie powinieneś z forum wylecieć za fzsa tylko za wszczynanie nie potrzebnych bójek. Jesteś cienias i tyle. I bez nienawiści ziom. Ja mam ten szpan a Ty nie :D

Jak gościu chce mieć wyjątkowe moto i radość z czegoś że zrobił coś sam niech pakuje, ale liczy się z tym że wyda kasę która nigdy nie spłaci się w niczym innym niż satysfakcji.

Apropos Outera, ja zawiodłem się na chińskiej myśli technicznej ale nie wpierdalam nikomu piłki na siłę że to gówno itp. itd. i nie spamuje pod tematami o chińczykach jak Ty to robisz pod tematami o 2t.

Zawsze w swoich wypowiedziach staram się pomóc kiedy ktoś tego potrzebuje i wypowiadać się obiektywnie. A prawda jest taka że jak masz sprzęt z mocą zawrotnych 8 koni to musisz pałować do spodu żeby jechać. A wiem że am6 wytrzymuje ciąganie do czerwonej a silnik 110cc nie koniecznie. O 140 wypowiadałem się zawsze dobrze dopóki na forum nie pojawiły się tematy o padaniu tych silników tak z du** zawsze lepiej ostrzec a ostateczna decyzja i tak nie należy do mnie.
Polecam wizytę u psychologa. A i nie zazdroszczę FZSa bo fakt faktem nie ma czego :) no cóż.
Lewa W Górę i powodzenia ziomek pod tym tematem już nie spamuje ale czuję że się jeszcze spotkamy pod jakimś.
Ostatnio zmieniony czw 10 paź, 2013 przez carlos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szymo_97
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: szymo_97 » czw 10 paź, 2013

carlos, czyli jeździsz dla "tego szpanu"? ;/

Nie oszukujmy się. Jazda 600cc jest lepsza, bo masz więcej mocy od samego dołu niż 125 2t w rezo. Przypominam Wam jednak, że to nie jest temat o porównywaniu twojej maszyny z FZS :)

W tym temacie kolega pytał się czy opłaca się 2t do jego ramy.
Nie, nie opłaca się. Każdy się z tym zgodzi, chyba że naprawdę czuje się ogromną radość jak jeździ się samoróbką.
Koniec, kropka, dobranoc :D
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 :D

Obrazek

gg. 20481530

Awatar użytkownika
carlos
Weteran
Weteran

Nie piszę tak tylko żeby wnerwić Outera :P bo go nie lubię.
Mój wynalazek konkretnie z 600cc będzie można porównać w przyszłym roku :) ale w tym mam jeszcze za słaby silnik.
A zapomniałem dodać Outer ty jesteś kompletnym anonimem w życiu nie widziałem twojej maszyny Ciebie a mam wrażenie że piszę z zakompleksionym 13latkiem, bo za dojrzale to Ty nie wyglądasz wnioskując po tym co piszesz.
Ostatnio zmieniony czw 10 paź, 2013 przez carlos, łącznie zmieniany 4 razy.

Wróć do „Mechaniczne”