• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Zębatki zdawcze czyli co i jak

Czyli to co ma wpływ na osiągi.
Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Zębatki zdawcze czyli co i jak

Postautor: Dargas » ndz 18 gru, 2011

DZIAREK, Ty pojebie pajacu je***y tak mnie wqrwiłeś, że cie ro***erdole jak cie spotkam. Całe to forum wie ze jesteś w tym temacie głównym pajacem i że dobrze się czujesz w cyrku. Że by ci się przy tych 100km/h koło wbiło ci się w du**. Dobra spokojnie wytłumaczę temu temu trepowi jak ma nasrane w bani. To zrobimy tak ty będziesz sobie jechał GB 100km/h a ja będę jechał za tobą 80km/h i jak ci wjadę w du** to się zesrasz. I w tym momencie z płaczem do domu pójdziesz lub zdechniesz rozjebany po szosie. Nawet rodzice się ucieszą ze się pozbyli takiego zjeba. Następnym razem nagraj film i udowodnij zjebie.

Oczywiście przepraszam za moje zachowanie administracje, ale nie mogłem tego tak zostawić zresztą każdy wie, jaki to jest po*** i ile główna ma w głowie.

PS: Jeszcze takiego idioty na tym forum nie było albo w całej ludzkości.

[ Komentarz dodany przez: Alp3n: |18 Gru 2011|, o 19:52 ]
Dokładnie....
Ostatnio zmieniony ndz 18 gru, 2011 przez Dargas, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
DZIAREK
Praktykant
Praktykant

Postautor: DZIAREK » ndz 18 gru, 2011

Dragas Tumanie j*b*ny ze wsi weź ty lepiej tam ku** ciągnij pałe konią albo pekluj świnie w du** a nie na forum wieśniaku je**ny
PO RAZ 10000 mówie je**ny wieśniaku przeczytaj all ze zrozumieniem a potem pisz g**nojadzie zaje**ny
jechałem 90 km/ z lekkiej górki nie 100 kretynie pi**dolony
to nie jest zwykla 50 cc buraku **bany
przy okazji że była robiona kapitalka fr**erze to wymieniłem to i owo żeby wyszła na dobre i na korzyść dla mnie
Po 1 pisałem że leci 90 km/h nie 100
po 2 to nie jest 50 cc tylko tlok jak 72 (pojemność na denku uzyskana) i inny skok
po 3 jest tam inny korwobód (honda dax)
inny olej inna lepkość (castrol 10 w 40)
po 4 jak będzie normalna pogoda to ci k**wo **bana nagram ten Filmik i zobaczysz wieśniaku że leci 90 km/h wiecej niż ten twój zaprzęg do koni
admini prosze o zamknięcie tematu bo ten je**bany burak tylko ot robi
Ostatnio zmieniony ndz 18 gru, 2011 przez DZIAREK, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukam osĂłb z okolic szczecina ktĂłrym nie straszna jazda w zimne dni :D

Zapraszam graczy cs na mojÂą serverovnie :D
www.cs-skillowcy.xaa.pl

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

DZIAREK, Rozumie masz coś z głową, mam nadzieje, że podiołeś jakiś kierunek w tej sprawie. Leczenie u psychiatry nic nie pomaga?
Tak ok. no to wytłumaczę choremu psychicznie człowiekowi.
Mówisz, że nie jechałeś 100km/h? Przeczytaj swoje posty!
Kapitalka? A co ci da kapitalny remont w silniku 49cc że daje ci taka moc ze jedziesz 90km/h
Nie jest 50cc tylko 72cc? To zdecyduj się. Jak jest tłok 72cc to masz cylinder 72cc a nie 49cc. Może za dużo dali ci środka uspakającego. Mówisz ze masz mniejsze denko? Jak masz mniejsze denko wjesz, co przy tym idzie? Jeszcze słabsze osiągi przez pogorszenie się kompresji.
Jest inny korbowód? Matko bosko, co to z ludzi robią lekki na psychicznie chorych. Zmiana korbowodu to, co on jest dłuższy czy co? Jak jest dłuższy to pewnie trzymasz ręką głowice ze by ci jej nie wypchnęło.
Mówisz olej 10w 40 oj ja też na takim jeżdżę i jadę 200km/h i nie raz widzę jak jeden koleś spogląda na mnie prze okno w kawtanie.
Mówisz, że jesteś kur*ą? Eh jestem ciekaw jak stoisz z zarobkami w zimę. Trochę zimno pod latarnią no i na dodatek nikt nie bierze ze sobą psychicznie chorych.
Owszem jestem ze wsi i połowa forum jest ze wsi i jakoś każdy potrafi się zachować jak cywilizowany człowiek. TO ludzie z miasta mowa o tobie są właśnie takimi wieśniakami, co jadą na 49cc 100km/h.

Awatar użytkownika
DZIAREK
Praktykant
Praktykant

Postautor: DZIAREK » ndz 18 gru, 2011

NO jaki ty jesteś jebnię*y to nie mam pytań
znowu jeba**ny wieśniaku nie przeczytałeś ze zrozumieniem
ułomie zjeba**
gdzie napisałem że mniejsze denko buraku?
korwobód musiał być inny bo jak był na standartowym to tłok za bardzo sie chował czy coś takiego tłok jest inny niż w standartowym pozatym on ma tam jakieś kilka dziór w tym tłoku
niewiem do czego one bo nie ja ten łok montowałem

z tymi twoimi tyrami to bym wgl z domu nie wychodził jak ci ktoś powie spier**j to co odp mu
idź sie lecz do psychiatry? Kur** Buraku je**ny sklej du*e już tam i nie pisz tutaj jak cie jescze dupsko o to piecze to pisz pw a nie spamój forum lamus**
Ostatnio zmieniony ndz 18 gru, 2011 przez DZIAREK, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukam osĂłb z okolic szczecina ktĂłrym nie straszna jazda w zimne dni :D

Zapraszam graczy cs na mojÂą serverovnie :D
www.cs-skillowcy.xaa.pl

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

DZIAREK pisze:tłok z mniejszym denkiem

I co mam dalej pisać, jaki jesteś psychicznie chory? Współczuje twojej rodzinie. Wyrazy współczucia. Wyzywasz mnie od wieśniaka. Się nawet nie dziwie. Starasz się udowodnić, że nim nie jesteś i zwalasz cała prawdę na mnie. Zamiast tak się chwalić tym, jaki to jesteś psychicznie chory nagraj film jak to korbowód z daxa pracuje przy 100km/h z górki.

dam18
Majster
Majster

Postautor: dam18 » ndz 18 gru, 2011

Dziarek Nie pogrążaj się jeszcze bardziej...

inny olej inna lepkość (castrol 10 w 40)

+ 100 HP
Połowa posiadaczy ogarów i tym podobnych pojazdów jeździ na takim oleju.

Niech któryś z modów zamknie tą żałosną dyskusję.

Wróć do „Mechaniczne”