• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Gaźnik i filtr powietrza Inca X-One

Czyli to co ma wpływ na osiągi.
micek

Gaźnik i filtr powietrza Inca X-One

Postautor: micek » wt 16 sie, 2011

Cześć wszystkim, jestem posiadaczem motoroweru Inca X-One (to samo co Shock i Street), mam przejechane 950km, odblokowany moduł oraz pojemność 50ccm. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem nowego gaźnika do motorka oraz zmianą filtra powietrza na stożkowy. Tutaj wychodzę z prośbą żebyście mogli mi pomóc w dobrze dobrego gaźnika, na allegro jest tego cała masa a ja jestem mało obeznany i liczę na waszą pomoc. Osobiście znalazłem kilka aukcji http://allegro.pl/gaznik-filtr-stozkowy ... 76314.html http://allegro.pl/gaznik-4t-walbro-tuni ... 82745.html Fajnie będzie jak podeślecie swoje propozycje i uda się wybrać najlepszy, filtr już raczej sam wybiorę ale nie obrażę się jak też coś podeślecie ;) . Tak ja k pisałem, aktualna pojemność to 50ccm ale mam w planach zakup 72 lub 110, oraz zakup jakiegoś tłumika dominatora ale to już oddzielny temat. Dodam że zależy mi też na czasie bo chcę aby gaźior otrzymać jeszcze w tym tygodniu.

Awatar użytkownika
Fedex
Specjalista
Specjalista

Re: Gaźnik i filtr powietrza Inca X-One

Postautor: Fedex » wt 16 sie, 2011

To co podałeś to są gaźniki do skuterków. Do naszych silników w Polsce dobrego tuningowego gaźniczka nie kupisz :(

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » wt 16 sie, 2011

Co do filtra to jedynie Malossi E5 lub Polini Air Box. Ten gaźnik co masz w zupełności wystarczy do 50-72ccm potem możesz zakładać 22-24mm gaźnik.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Wilku1122 » wt 16 sie, 2011

Jagby co to mam na sprzedaż polini air box ;)
PIEC!
Obrazek
Obrazek

adrol

Postautor: adrol » wt 16 sie, 2011

Za najlepszy gaźnik kei hin pc20 trzeba dać kilkaset złotych, ale jest to najlepszy gaźnik do 50-88ccm. Taki znajomy sprzedaje oem hondy pc20 za 200zł, mógłbym sprowadzić jakby ktoś był chętny.

Wróć do „Mechaniczne”