PS
to 900/125 czy bez prawka smigasz?

opanować da się wszystko, jeśli sprzęt jest sprawny i na zakrętach nie odkręca się manetki to raczej da się wszystko opanować.

michau_ek pisze:Może to tylko moje odczucie, lub poprostu jakoś to już ogarniam ale zaraz jak siadłem na moto nie było problemu ze sprzęgłem czy z wyczuciem gazu, poprostu jakby moto było moje od conajmniej sezonuopanować da się wszystko, jeśli sprzęt jest sprawny i na zakrętach nie odkręca się manetki to raczej da się wszystko opanować.
900/125 było by ciekawe, lecz nie - śmigam bez.

[/URL]

czym się różnią wg. ciebie tak kolosalnie?

michau_ek pisze:900rr ma jedynie mniejsze kółko z przodu dzięki czemu łatwiej sie prowadzi

[/URL]
Monster96 pisze:ładna cebra
Ja wiem że sie nie rozjebiesz bo to nie jest z chinskiego 50 na cbr 900 tylko miałeś już nie jedno 125,600 wiec sie nie boje
Ja ci życzę by ci matka znowu tej cbr nie sprzedała
P.S : A uprawnienia to ty mosz ?

Śmigaj uważnie i żadnych kontroli policji
LwG 

Jak dla mnie to poj.900cm3 i na wiek 17 lat to trochę dużo, ale jak ktoś jest wysoki i ma mocną budowę ciała to motor pasuje idealnie
Ja znów tak bym sobie nie mógł jeździć takim motorem z taką pojemnością. Gliny zaczeli łapać wszystkich i to ostro nawet pieszych łapią
ale cóż takie życie
Życzę szerokiej i bezpiecznej drogi
LwG ! 

szymo_97 pisze:Jak masz 900cc to chyba zbytnio nie przejmujesz się policją, tylko się nie zatrzymujesz i tyle
Gorzej jest przy kolizji.

[/URL]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości