Przekręciłeś gwint, wina za krótkiego gwintu w "pierdolniku" -zapadce, cincyki zarąbały. Odtłuść i wkręć na kleju np. Poxipolu z dodatkiem opiłków amelinium (oglądniesz jeden filmik na Jutjube i życie staje się insze).
Fast, tak myślę i myślę i dochodzę do wniosku że za słabo może wbijasz 2/3. Mi czasem wybije 2 jak wbije za lekko.
Benzer YANKEE + LIFAN 120ccm + PZ22 60 tys km i dalej się kręci
Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Gib mir Benzin! R+
Olej mam ryżowy czyt. Od nowości. Mam 700km na zimnym biegi wchodzą jak masełko ładnie nic nie szarpie, a po rozgrzaniu to normalnie przy zmianie biegu mało co łańcucha nie rozerwie A na zimnym luz łaadnie wchodzi itp.
Ostatnio zmieniony pn 24 cze, 2013 przez lamus1, łącznie zmieniany 1 raz.
700km od nowości i oleju nie zmieniałeś? Najwyższa pora wymienić. Zakup jakiegoś 10W40 4t półsyntetyk, dobry i tani jest ELF ECO chociaż osobiście leje Castrola Racing GPS. Jeżeli to nie pomoże to radzę tam zaglądnąć.
Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Gib mir Benzin! R+
Pany... Ma ktoś może w swoim pojeździe N1234 ? Nie umiem poradzić sobie z wyskakiwaniem biegów, chociaż wszystko poskręcane, automat nowy... normalnie wstyd gdzieś tym jechać, jak czasem z jedynki na czwórke trzeba przywalic
Drugi problem to kopka, na luzie jest wszystko ok, a jak wbije bieg i rusze to musze ja dociskac noga, bo nie wiadomo dlaczego wychodzi poza swoj teren, działa poprawnie, oprocz tego mankamentu
Fast, tak się zastanawiam nad tym twoim problemem i dochodzę do wniosku że coś się gryzą części czytaj są niekompatybilne te od 1n234 z n1234.
W środku powinno to mniej więcej wyglądać tak
Może czegoś brakuje?
Co do kopki obstawiłbym za słabo naciągnięta sprężynę lub brak jakiegoś zabezpieczenia.
dzikilopez, Mistrzu zrzuciłem dzisiaj dekiel i co się okazało, ta tulejka co wchodzi w drugą tulejkę w dekielku sprzęgła była nałożona na sprężynkę, a nie sprężynka w tulejce.Zamieniłem to więc może to było przyczyną mojego problemu?? Patrzyłem też do tej zapadki, ale nie miała luzu.