Ziom97 pisze:Podstawa.

---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739

Diabolo pisze:kurde mnich ma fajnie też bym tak chciał
Skąd ten koles ma tyle wolnego czasu? skąd on ma tyle kasy na takie podróże? Czy on ma rodziców czy kogo kolwiek? Ja poprostu nie ogarniam tego, przeciez na takie wyjazdy co on robi to trzeba mieć naj bidniej 2tyś zł.
Chyba że mamusia z tatusiem bogaci i synek się bawi to to rozumiem
Myślę, że gdyby miał Bartek (Mnich) kasę, to by nie jeździł na chińskim piździku za 4500 PLN tylko Japonią za min. 7000 zł. Pracuje, bierze urlop i tyle.
Pracuje cały rok, żeby pojechać na miesięczną trasę.
Na chwilę obecną Bartek jechał z PL do Rosji, Gruzji, Turcji. Grecji i wraca do PL. Nie jeden motor by padł. Jechał K125, który ma bagatela ~65000 km.
W Salonikach w Grecji miał ponad 60000 km. Romet też go poniekąd sponsoruje. Dobrym sposobem jest promowanie innych firm. Piszesz np. do Hepco&Becker z prośbą. Mówisz, że jedziesz na wyprawę i możesz przetestować ich sprzęt.
Pisz po róźnych portalach, dowiaduj się tego co chcesz.
Szukaj sponsorów, patronów medialnych itd.. 

Ja rozumiem koszta trasa Warszawa->Czechy->Warszawa gdzie jest ponad tysiąc km pewnie i noclegi w namiocie a nie 50km w jedną stronę i pytacie niektórzy jak się przygotować xd Że Was ręce bolą =,= Chłopaki, nie żebym na Was najeżdżał czy nie lubił bądź coś podobnego ale nie róbcie z siebie takich "maminsynków" (żeby nie napisać gorzej) tylko miejcie jaja i du** twardą jak prawdziwi motocykliści - bo nasze sprzęty już motocykle przypominają i tak je należy traktować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości