Przydałoby się w końcu obić to siedzenie i pomalować wydech, reszta chyba znośna?

Jeszcze dałbym taśmę termo na kolanko wydechu 

a gaźnik Ci nie wadzi w nogę czy coś? bo tak wychylony w bok

Podczas jazdy nie wadzi, podczas postoju na początku przeszkadzał, ale po krótkim czasie się tak przyzwyczaiłem stawiać nogę, że też nie wadzi
Jeżeli będę zakładał jakąś to ciemną, ale chyba lepiej pomalować kolanko dobrą farbą. Sam nie wiem. Jak doradzacie?

Jak dla mnie jak najbardziej tak!
Liczyłem na tak wysokie odszkodowanie, że nie poniosę dodatkowych kosztów, ale trudno, nie pykło 

Drugiego takiego nie spotkasz na 100%, a nawet jakbyś spotkał to i tak każdy się będzie oglądać 

Napracowałeś się przy nim dużo i poświęciłeś dużo czasu i kasy ale według mnie póki nie będzie on porządnie pomalowany będzie sprawiał jak dla mnie wrażenie robionego na szybko. Pomyśl nad tym zimą. 

chyba tylko na dźwigni hamulca noznego

[/center]

Zrobiłem go tak jednak z powodu, że i tak miałem złom, którego bym nie sprzedał za więcej niż 800 zł, ale nie miałem też na tyle dużo pieniędzy, żeby kupić coś lepszego i tak powstał bobberek. Według mnie z chińskiego choppera nic lepszego bym nie wydusił i to się dla mnie liczy

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość