witam mam quda 200 i mam problem z ładowaniem a dokładniej z brakiem jego, podłączam regulator pod zółty i biały i zero ładowania, na wolnym zmienne około 37v (z tych kabli wychodzi) prądnica ma przejście na tych kablach, regulator sprawny. w czym problem ? walnięta cewka ładowania ?
łądowanie na wolnych 6.3 na wysokich 7.45 o.O co to kurde 6v aku powinno być ? akumulator siedzi 12v, rozrusznik 12v, co jest kurde ? regulator także pod 12v ze skuterka rometa 727.
Shadow143, powiem tak nie wiem, niby lecą kable wedle schematu, cewka bezmasowa sprawna bo ma przejście ale ma tylko jedną "otulinę" a ze suterka ma dwie wiec nie wiem czy jak włożę cewki ze skuterka nic się nie po***rdoli
nie lepiej wydać de 40zł i mieć pewne niż coś popsuć. A jak nie to będzie to będziesz miał już na zapas bo kiedyś Ci się przyda. Jak nie będzie to , to szukamy innej przyczyny
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r
Ja mam podobnie, jak podłącze nawet 3 żarówki 35W bezpośrednio pod kable zmiennego to świecą jak głupie ale jak podłącze pod instalacje to niema napięcia wogóle .