2h pponad probowalem i nic modul sprawny

2h pponad probowalem i nic modul sprawny

[/URL]

modó³ wm mugen sport cdti

Jak wymieniałeś kolektor ssący, to może coś wpadło do głowicy? 
[/URL]

przekrece rozrusznikiem załapie zrobi takie puff i musze świece wymienić bo nie zapali już..
za jakiś czas zrobi mi sie tak znowu i musze znowu swiece wymienić nawet na ta na ktorej wcześniej sie tak zrobiło i wszystko chodzi ładnie.. Od czego to może być ? 

samoo96 pisze:Olo, to sie tak tylko wydaje że dużo nie da.. zobacz jaka masz różnice jak jest lato i jak Ci moto odpala i jak jest rozgrzany silnik.. a jak masz teraz takie pogody zimno i wgl to ciezko pali raczej nie?
[ Dodano: |20 Paź 2011|, o 22:06 ]
I jak mówiłeś że Ci strzela z tłumika to bardzo prawdopodbne że rozrząd jest przestawiony bo jak bedzie inaczej rozrzad to zawory też inaczej już pracują..
źle ustawiony gaźnik może być i też już bedzie du** ale powinien zapalić..
[ Dodano: |20 Paź 2011|, o 22:10 ]
Sorki że to tu napisze ale jesteśmy na nie odpalaniu że tak powiem wiec nie zakładam nowego posta..![]()
Mam śmiechowy problem czasami..![]()
Otóż też mi wtedy nie chce odpalić.. przekrecam kluczyk chce odpalić i nic..przekrece rozrusznikiem załapie zrobi takie puff i musze świece wymienić bo nie zapali już..
za jakiś czas zrobi mi sie tak znowu i musze znowu swiece wymienić nawet na ta na ktorej wcześniej sie tak zrobiło i wszystko chodzi ładnie.. Od czego to może być ?
Jak kilka razy włączysz i wyłączysz zapłon bez wymiany świecy to też tak masz? Jak nie masz iskry to posprawdzaj miernikiem w którym momencie nie dochodzi iskra.
[/URL]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości