Siema
Sprzedaję gb i otrzymałem już 3 wiadomości po angielsku odnosnie kupna gb.
Dam jedną wiadomośc:
Hello.
Just viewed your listing and will like to purchase it and also is it in good working condition?.Email me with the actual price you are willing to sell the bike.
Reply me back in English and response is needed urgently.
Thanks.
co znaczy
Hello.
Wystarczy oglądane oferty i będzie jak go kupić, a także jest w dobrym stanie?. Wyślij mi faktycznym cenę jesteś gotów sprzedać rower.
Odpowiedz mi w języku angielskim i odpowiedzi jest pilnie potrzebne.
Dzięki.
ODPISAŁEM
Hello.
Engine in very good condition
The general condition of the bike is in very good condition!
Lots of new parts!
New 140cc motor cross from England
price 3400zł
OTRZYMAŁEM TAKĄ ODPOWIEDZ
Hello ,
Thanks for your response.I'm satisfied with the condition of the Bike and Agree with price So i will be paying directly into your PayPal account without any delay. Get back to me with the details below :
Name:
PayPal Email address
Cell Phone No.:
Or you can send me a paypal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the Bike to be Picked Up by the Shipping Company..
Have a nice day.
co znaczy
Witam,
Dziękujemy za response.I jestem zadowolony ze stanu rowerów i zgadza się z ceną tak będę zwracając się bezpośrednio do konta PayPal bez żadnych opóźnień. Wróć do mnie ze szczegółami poniżej:
imię i nazwisko:
PayPal adres e-mail
Nr telefonu komórkowego:
Lub możesz wysłać mi paypal żądanie pieniędzy, więc raz i otrzymać dane będą i iść do przodu z płatności za pośrednictwem systemu PayPal, a następnie będzie i skontaktować się z moim przedsiębiorstwo żeglugowe po odebraniu płatności. Będę potrzebował adres domowy dla rowerów być zabierani przez przedsiębiorstwo żeglugowe ..
I teraz nie wiem czy to już 3 złodziei czai się na gb czy rzeczywiście chcą kupić, parę osób pisało mi że to oszuści no ale skoro chcą wpłacić kasę i dopiero wtedy ja mam dać moto to raczej ok.
Co wy otym sądzicie?

![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Tak na chłopski rozum.