Witam koledzy! 2h temu zaliczyłem w deszczu koszmarny ślizg! Całe zegary i lampa rozwalone... I co mam teraz zrobić? Podejda zegary od gb streeta? Może ma ktoś na sprzedaż jakies zegary? Jaką zamontowac owiewkę? Jeżeli możecie to rposiłbym o pomysły co z tym zrobić ( linki itp...) Do wymiany zegary i lampa
Oferujemy na niej lampę przednią kpl do ZIPP NEKEN & GB STREET. Możliwe zastosowanie do KINGWAY NAKED, ZUMICO GR 500 i nie tylko. Jest to oryginalna, fabryczna część.
Jak znam życie tzr ma obrotomierz na lince więc nie będzie pasował.
Ja bym 150zł nie dał za zegary, bym pasował od czegoś innego, albo chociaż najpierw jakiś licznik bo to się bardziej przydaje a później jakiś obrotomierz.
http://allegro.pl/yamaha-zegar-licznik- ... 69288.html lewy dolny róż pisz od czego pochodzi i do jakiego koła była przystosowana. Ten z zerowym przebiegiem. I masz od razu do 120km/h Może sprzeda za np 40zł
A obrotomierz to już droższa sprawa, np możesz kupić autogange bo to chyba jest dobry i na pewno sprawdzony licznik, mało jest elektronicznych obrotomierzów do 10-12tysięcy.
Kwestią lampy jest to, aby pasowała dobrze w kostkę (ja mam tak) a zawsze mocowanie się jakieś wynajdzie. A nic się nie stało z kierownicą, lagami itp?
I zaprezentuj jakieś foty tego.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg