Panowie kupiłem dzisiaj nowy moduł wszystko było ok nie przerywał ani nic.. tylko przejechałem na nim nie wiem może z 30 km i du**.. znowu przerywa.. czy to może być coś z cewka?
DoradziÂłem Ci coÂś..? WciÂśnij 'pomĂłgÂł' albo postaw piwko.. ________________________________________________
Pal gume a nie dusze..
ale watpie że to zrobiłem.. mam nowy cyl 72 może z 1000 km zrobiłem.. i na 50 też sie tak już robiło.. a jak wymieniłem ten moduł to wymieniłem przed sklepem tam gdzie kupiłem ten moduł przejechałem sie i było ok.. a przyjechałem do domu pojechałem sie przejechac na wieczór a było chłodno już to sie nie zagrzał nawet bardzo..
a sprawdź iskrę czy idzie prosto czy na boki, dotknij o głowicę i kręć starterem/kopaj
jak prosto to czyli nie ma przebicia świeca, dotknij fajki czy nie kopie też.
Ale patrz na 50cmm mogłeś mieć przejechane z 10 tys i wymieniłeś na 70 i może zamiast dobrze dotrzeć to ty go aż za dobrze:D (chodzi że za ostro)
PomogÂłem? Postaw Piwo... Plis:D oddam po niedzieli.
A nie lepiej kupić odrazu markową fajkę np, z NGK (koszt nie duży )i zabezpieczyć się na przyszłość od tego typu kłopotów, niż bawić się w oklejanie starej? xd
Panowie sprawdziłem dzisiaj jedna rzecz jak jechałem i mi zaczał przerywać.. staneł dodałem gazu i zdjąłem fajke kopneło mnie a na fajce był taki pajaczek jakby z prądu.. nie wiem jak to opisać.. co mam wymienić fajke przewód i cewke czy sam przewód i fajka wystarczy..?