• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Tuning Yamasaki

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Awatar użytkownika
szymi224
Specjalista
Specjalista
Kontaktowanie:

Re: Tuning Yamasaki

Postautor: szymi224 » sob 30 kwie, 2011

W sumie światła mocne nikomu nie potrzebne- no chyba, ze chce nocą jeźdźić. Ja osobiście światła używam,żeby policja sie nie przyp******iła :> . Oj ci powiem, że mnie ostro zachęciłeś na ten ssilniczek, ale to dopiero na nastepny sezon. Pozdrawiam! :]

[ Dodano: Sob 30 Kwi, 2011 ]
aha jeszcze pytanie, ile ważysz i jaki wzrost masz?
Bo ja mam 186cm wzrostu i 90kg wagi ;P
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zum ... 500/120077

"zdaje sobie sprawe ze zlamalaem przepisy i narazilem innych uczestnikow ruchu drogowego na niebezpieczenstwo gdyz lubie za***rdalac"

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » sob 30 kwie, 2011

Jeszcze co do tych świateł to na .com jakiś chłopak zrobił artykuł że coś do cewki jest źle podłączone. Wystarczy odlutować żółty kabelek i coś tam porobić i światła powinny lepiej świecić. Nie mówię że to jest prawda oczywiście.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
szymi224
Specjalista
Specjalista
Kontaktowanie:

Postautor: szymi224 » sob 30 kwie, 2011

Z tym to nie bedzie problemu jak chcesz ten silnik a zalezy ci na swiatłach, wystarczy kupić nowe cewki. Pozdrawiam :)
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zum ... 500/120077

"zdaje sobie sprawe ze zlamalaem przepisy i narazilem innych uczestnikow ruchu drogowego na niebezpieczenstwo gdyz lubie za***rdalac"

z a b a
Uczeń
Uczeń

Postautor: z a b a » sob 30 kwie, 2011

no ja chyba wlasnie wezme sobie jeszcze na ten sezon taka 125 ;d a ze swiatlami to ew cewke sobie kupie bo na allegro sa tez ;dd

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Dargas » sob 30 kwie, 2011

piotrek350
Moim zdaniem miałeś chyba jakąś zarżniętą tą 110ccm. Ja jechałem swoją 110ccm i 125ccm kolegi to bez różnicy i też na 2 na koło stawia oczywiście z gazu. To też zależy, jakie masz przełożenia. Teraz zakładam sportowy wałek rozrządu to się zobaczy jak to będzie chodzić :)

stepien0601

Postautor: stepien0601 » sob 30 kwie, 2011

Jak dla mnie dziwna sprawa, bo jechałem crossem 125 z silnikiem lifana taki jak kupił piotrek i motorem z silnikiem taki jak mam w gb ale 110 i muszę powiedzieć, że ten w crossie jest o wiele żywszy.

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Dargas » sob 30 kwie, 2011

Pewnie masz racje dla tego ze ten mojego kolegi 125ccm był już stary i trochę zajechany, więc dla tego nie odczułem różnicy.

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » sob 30 kwie, 2011

szymi224, ja mam ok 80kg i 189cm
stepien0601, masz racje, silnik 125 jest robiony pod crossa, lepiej się wkręca na obroty niż te zwykłe silniki to odczułem odrazu. Silnik na każdym biegu ma full mocy, naprawde jest świetny. Dam niedługo filmik jak jedzie i dżwięk silnika na sportowym tłumiku.
Dargas, różnica jest napewno, tamten silnik jak mówisz musiał być dojechany. ;p
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Wróć do „Pomoc”