• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Opłaca się ?

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Goger
Specjalista
Specjalista

Re: Opłaca się ?

Postautor: Goger » sob 03 wrz, 2011

yyyy 99 rocznik to nie taki stary są DT80 z np 92 i śmigają, albo simsony... jak się nie orientujesz to nie udzielaj sie

zipp shock
Specjalista
Specjalista

Postautor: zipp shock » ndz 04 wrz, 2011

ty się nieodzywaj bo simson to niejest dt ,dt jet stworzona do katowania a simson to motorowr do normalnej jazdy a nieorientujesz to sie chyba ty bo mój brat ma kawasaki kmx 125 po remoącie silnika i silnik jest ok żeden chińczyk mu niedorówna ale co z tego jak motor mi swoje lata i był mocno eksploatowany i wszystko w nim żegocze itp zawieszenie do wymiany tarcze ciękie jak żyletki a ty jeździsz nowym motokiem i niewiesz co to znaczy stary motor.Niemówie że akurat taka jest ta dt bo może była szanowana.
DR.ALBONista rzÂądzi

Goger
Specjalista
Specjalista

Postautor: Goger » pn 05 wrz, 2011

A mój brat.... <rotfl> . Dlaczego uważasz ze dt jest stworzona do katowania ? Pisze to gdzieś w jakimś katalogu yamahy ? no chyba nie. A co do simsona to ktoś może go katować tak samo jak yamahe.

był mocno eksploatowany i wszystko w nim żegocze itp zawieszenie do wymiany tarcze ciękie jak żyletki a ty jeździsz nowym motokiem i niewiesz co to znaczy stary motor.

Jak dbasz tak masz, to są rzeczy które się zużywają więc nie rozumiem o co cI chodzi.

Awatar użytkownika
Olo
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Olo » pn 05 wrz, 2011

Diabolo, dt wygląda na trochę zjechane i moim zdaniem jest to trochę bez sensu z ruiny przesiadać się na drogą ruinę. Jak chcesz mieć dobre moto to musisz dać dobre pieniądze :/ Jak już nie możesz patrzeć na gb to bierz dt może jest w dobrym stanie tylko dokładnie sprawdź, albo poczekaj na jakieś lepsze oferty :)
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Shock/109607
Obrazek[/URL]
Motocykl jest bogiem,
prêdkoœÌ na³ogiem
Pal gumĂŞ i szalej,
nie myÂśl co dalej

Awatar użytkownika
Diabolo
Weteran
Weteran

Postautor: Diabolo » pn 05 wrz, 2011

Olo, gb to nie taka ruina xD
Wszystko ok tylko psują się te rzeczy które były kupione taniej i trzeba było dorobić a jak zawsze było to robione na szybko i tak to jest :p
Ja osobiscie wolę kupić zakatowane moto a nawet zatarte niz takie któr piszą że "świeżo po remoncie" tylko dla jednego remont oznacza pomalowanie pędzlem klamek i szprych a dla innych zrobienie aby tylko palił i sprzedać :P
Dlatego wolę kupić zatatowane rozebrać w mak i elegancko ją zrobić i złożyć jak nalezy :)
ALe tak sobie sieidziałęm i myślałem że jednak mi się to nie opłaca :/
Za 3 miesiące przecież mam prawko na moto i auto :)
GB sprzedam i albo kupię W124 albo MZ ETZ 250 bo kocham i to i to :D
GB cały czas ulepszam i usprawniam :) tak że może za nei długo będe sprzedawał :) przejrzałem całą elektrykę, trochę porobiłem i teraz stompek na zimno pali z kopa jak dawniej :D
OK dzięki wam wszystkim za pomoc :* xD <lol>
Moja ulubiona pozycja?
To pozycja za kierownicÂą mojego motoru
:D

Moja bestia xD
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/GB/Street/109128

Obrazek

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec