, cena do ustalenia, możliwość sprzedania z silnikiem itd, ale cena będzie troszkę większa.
Opis z aukcji:
Witam mam do sprzedania świetny motocykl do stuntu jakim jest Honda mbx80. Posiada 12konny silnik o pojemności 80ccm, 6-biegową skrzynię biegów. Opony firmy PIRELLI, zawieszenie tylne w układzie pro-link z amortyzatorem centralnym SHOWA, przednie lagi również są firmy SHOWA, wzmocniony łańcuch firmy DID japan, felgi aluminiowe-18 calowe również firmy DID japan.
Jeżeli chodzi o przeróbki pod stunt:
-zębatka tylna pizza 55z
-zestaw 3 zębatek zdawczych 14z, 15z, 16z.
-HB- handbrake- czyli dodatkowy tylny hamulec pod manetką sprzęgła.
-12-bar czyli stelaż na nogę, dodatkowo chroni motocykl przed upadkiem.
-wycięty otwór w kanapie na nogę, został obszyty beżową skórą.
-klatki chroniące dekle silnika przed upadkiem.
-owiewka ze światłami (własna twórczość
)
-dodatkowy wiatrak na chłodnicy.
-Instalacja elektryczna zrobiona od nowa, pomijając wszystkie niepotrzebne bajery.
-Wklepany zbiornik, na wklepane miejsce została nałożona guma antypoślizgowa.
-Manetka sprzęgła skrócona (możliwość operowania tylko jednym palcem)
-przerobiony system odpowietrzania gaźnika ( nie cieknie w pionie i gdy motocykl leży na boku)
Opony i hamulce w dobrym stanie, do motocykla mogę dorzucić: cały układ zapłonowy, zapasowe sprzęgiełko startera, jakiś kask, którego nie będzie szkoda pozdzierać podczas nauki
Posiadam oryginalne liczniki, lampę ze stelażem, tylny błotnik itd, niestety nie posiadam reszty plastików.
Przepraszam za błotko na zdjęciach
Proszę dzwonić tylko po godzinie 15.
Interesuje mnie również zamiana na inny ciekawy motocykl najlepiej o pojemności wyższej niż 80.
Więcej zdjęć dla zainteresowanych na mejla.