• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Tuning Zippa Salmo

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

Re: Tuning Zippa Salmo

Postautor: MaraS » wt 15 maja, 2012

Haha spoko zapraszam :) każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie czyż nie ? Mi osobiscie sie nie potobaja salmo bo oni to skuter ani motorower takie niewiadomo co i to moje zdanie, nie bede sie podlizywał pisząc '' ohh jaki ładny motor'' a tak nie jest :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » wt 15 maja, 2012

nie zamierzam nigdzie jeździć ,tylko daj Ci dobrą radę, żebyś nieraz ujmował coś delikatniej ,bo u mnie koleś za podobny tekst gania dziś ze stomią ,bo dostał 3 noże w brzuch .
dobra koniec ot z mojej strony .

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

haha ok bede uwazal :DNie no nie chcialem nikogo urazic czy cos ale to moje zdanie tylko:)

Awatar użytkownika
Stefcio997
Weteran
Weteran

Postautor: Stefcio997 » wt 15 maja, 2012

MaraS, strasznie pyskaty i odważny jesteś jak na piętnastolatka. Chociaż, jak wiadomo granica między odwagą a głupotą jest strasznie cienka, ale oczywiście ja nie twierdz że jesteś głupi :)
Masz prawo wyrażania swojego zdania o ile nie ubliża ono innym i nie gwałci żadnych innych ustanowionych praw. Jeśli kogoś to obraziło - złamałeś prawo, nawet jakby ktoś Cię teraz za to sklepał, to by było w afekcie, czyli zawiasy.
I odpuść sobie takie gadki, ja np wolę salmo bo jest duży i ma wygodne siedzenie, a przede wszystkim nie wyglądam na nim jak na psie, w przeciwieństwie do bartonów, nekkenów i innych analogicznych pojazdów.
She's not girl, she's so bad.
She's the best ride I ever had.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22630240

Awatar użytkownika
CZARO
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: CZARO » wt 15 maja, 2012

Stefcio997, Bardzo ładnie powiedziane :) SALMO IS VERY GOOD <lol>
Nie sztukÂą jest mieĂŚ nowy samochĂłd , sztuka jest mieĂŚ stary a Âżeby wyglÂądaÂł jak nowy...

Mercedes 190 by Czaro!

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

Stefcio997 pisze:MaraS, strasznie pyskaty i odważny jesteś jak na piętnastolatka. Chociaż, jak wiadomo granica między odwagą a głupotą jest strasznie cienka, ale oczywiście ja nie twierdz że jesteś głupi :)
Masz prawo wyrażania swojego zdania o ile nie ubliża ono innym i nie gwałci żadnych innych ustanowionych praw. Jeśli kogoś to obraziło - złamałeś prawo, nawet jakby ktoś Cię teraz za to sklepał, to by było w afekcie, czyli zawiasy.
I odpuść sobie takie gadki, ja np wolę salmo bo jest duży i ma wygodne siedzenie, a przede wszystkim nie wyglądam na nim jak na psie, w przeciwieństwie do bartonów, nekkenów i innych analogicznych pojazdów.

Tak bronisz to bo tym jezdzisz, ''nie wyglądam nim jak na psie'' no na psie może i nie ale jak na odkurzaczu ;))) Mi wiele motocyklistów powiedziało że nie wygląda na 50cc i ładnie sie prezentuje, tobie kto to powie ? Skuterowiec ? ile razy ci Lewą pokazali ? :) Pozdro, to przynajmniej przypomina motocykl a nie takie nic ;)))

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » wt 15 maja, 2012

Szczerze to mi się bardziej barton podoba bo wygląda już jak motor ale salmo też nie jest złe ;p

Awatar użytkownika
CZARO
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

MaraS, Nic to ten twój beznadziejny barton
Nie sztukÂą jest mieĂŚ nowy samochĂłd , sztuka jest mieĂŚ stary a Âżeby wyglÂądaÂł jak nowy...

Mercedes 190 by Czaro!

adrol

Postautor: adrol » wt 15 maja, 2012

Się kłócicie <facepalm> Gb street itp. wygląda, jak ma wyglądać, czyli ma udawać duży motor, po przez grubsze koła i napompowany zbiornik i dużą kanapę, osobiście linia mi się nie podoba, ale jest wygodny, a drugim minusem jest jego wysoka masa.
Co do zippa salmo jest to typowy cub więc nie ma innej opcji, żeby mial inne kształty, ale stylizacja nie jest zbyt nowoczesna, ani typowo klasyczna, osobiście dużo bardziej mi się podoba ogar 900.
MaraS, Jeśli masz 50ccm po co ma wyglądać na większy? Ja mam dużo mocniejszy od 50ccm, a niektórzy się smieją z wielkości mojego motoru, a jak odpalę to miny zrzędną, a kolega który ma GB to jak go odpali to wszyscy się śmieją :), po za tym co to ma znaczyć ile razy Ci lewą pokazali? Na ścigaczach i tak nie pokazują (chyba, że jadą jak cioty) a większość na dużych chopperach to nowobogaccy, którzy nawet nie potrafią jeździć i się zachować, więc pokazują tylko niektórym lewą, bo sie zwyczajnie nie znają na motocyklach, a każdy kto się zna woli mieć lepszy motor który wygląda tak jak powinien, niż kosztem osiągów mieć motorower, który wygląda na duży motor.
Ta dyskusja i tak nie ma sensu <facepalm>

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

moze i tobie nie pokazuja, to nie znaczy ze mi nie ;)) po 2 jakbyś zauważył to mam 110cc xDD

adrol

Postautor: adrol » wt 15 maja, 2012

Tłumaczę sobie tylko, że w twoim wieku nie byłem mądrzejszy.

Awatar użytkownika
CZARO
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

MaraS, No i co z tego,że masz 110ccm.Ile ci on pojdzie??85km/h??

Mercedes 190 by Czaro!

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » wt 15 maja, 2012

czarkoski1997, a ty masz 50cc to ile ci pojdzie 60 ? haha

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

zaniedlugo 16 a ty ile 2 lata starszy i mądrzejszy ? ;) jak tak to spoko.. 85 bracie to leci 72cc :) dla Mnie Salmo wyglada jak odkurzacz i tyle, zdania nie zmienie koniec dyskusji, bo wy nadal bedziecie bronic swoich odkurzaczy a ja swojego ;]

Awatar użytkownika
adam94pp
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: adam94pp » wt 15 maja, 2012

Powiem wam cos na rozluznienie sytuacji :D NAKED NAJLEPSZY HAHA :D nie no sa gusta i gusciki kazdy lubi to co lubi :)

Wróć do „Kosz”