Motocykl ma 4.5 s do 100 km/h, v max około 210 km/h.
Motocykl kupiłem z zamiłowaniem do marki, i chciałem przeprowadzić w nim kompletny remont.
Remont miał obejmować silnik i wygląd. Zdążyłem zrobić prawie remont silnika. Zostały wymienione tłoki pierścienie panewki korbowodowe, została zrobiona regeneracja wału i rozrządu. Skrzynia jest w stanie idealnym, zero luzów i startych zębów. Z braku pieniędzy i czasu (szkoła) prace staneły na skręceniem silnik (góra i dół silnika) bo głowice i cylindry są już poskręcane. W silniku brakuje tylko panewek głównych (koszt 50 zł) Rama została odnowiona, została poprawiona instalacja elektryczna. Plastiki zostały przygotowane do malowania. Suzuki miałem robić pod wzór tego z pierwszego zdjęcia. Bardzo szkoda mi sprzedawać ten motor ale nie mam bardzo czasu na to, do zrobienia nie zostało już dużo. Motocykl jak go kupiłem wygladał tak ja na 2 i 3 zdjęciu. Zdjęcia ramy są teraźniejsze. Nie posiadam niestety dokumentów, ale można je kupić za nieduże pieniądze. Do motoru dodaje masę części to co na 4 zdjęciu. Cena 1100 zł jest do negocjacji, Mogę sie wymienić za quada . Pozdrawiam
[shadow=green][/shadow]