• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Sprzedam Romet ogar 900 50/72ccm

Awatar użytkownika
Czyżu15
Weteran
Weteran

Sprzedam Romet ogar 900 50/72ccm

Postautor: Czyżu15 » śr 15 sie, 2012

Witam, dziś na sprzedaż mam Rometa ogara 900, stan jak nowy. Używałem go do jazdy rekreacyjnej jakieś wycieczki w niedzielę lub przejażdżki żeby się odstresować. W Romecie jest wiele nowych części takich jak:
-zestaw 72 200zł który zwiększa moc i przyśpieszenie motoru
-nowe tylne koło wraz z zabierakami 230zł
-prawie nowa tylna opona firmy Metzeler 100zł
-klocki do hamulca przedniego 20zł
-oleje najlepszej firmy Castrol power 4t
-świeca NGK
-fajka NGK
-pompka przedniego hamulca 80zł
Jest jeden mankament nie działa tylny hamulec powodem tego jest wytarta szczęka która kosztuje 20zł mi to nie przeszkadzało ponieważ przedni hamulec w pełni wystarcza, a szczęk po prostu nie miałem czasu wymienić, w zamian dodaję do motoru nową tarcze przedniego hamulca która jest warta 70zł i oryginalną tylną oponę. Stan silnika idealny, bez problemu odpala zimny czy ciepły, jest bardzo silny, miło się podróżuje w 2 osoby, nigdy nie katowany, nie ma mowy o 'paleniu gumy' czy 'stawaniu na koło' motorower, to motorower bardzo zadbany , odblokowany , spokojnie można jeździć 50-60km/h maksymalnie rozpedza sie do 80-90km/h . Dłuższe wyprawy po 100-150km to dla niego żadne wyzwanie, nigdy mnie nie zawiódł , zawsze zawiózł do celu, tylko lać paliwo i jeździć, na owiewkach żadnego pęknięcia. Wszystko w idealnym stanie. 4 Biegi 4t piękny dzwięk , oszczędność 1.9l na 100km. Bezawaryjny motorek dla najmłodszych na karte motorowerową :) przyzwyczaja do jazdy motocyklem, NIE JEST SKUTEREM ! przygotowany do sezonu, pozdrawiam :)
przebieg 7800km
cena 1650zł do małej negocjacji
Obrazek

http://imageshack.us/photo/my-images/266/img2027gi.jpg/ tam jest cała paczka zdjęć
Ostatnio zmieniony śr 15 sie, 2012 przez Czyżu15, łącznie zmieniany 3 razy.
only vag

Wróć do „Kosz”