Wg mnie lepiej poczekać i zrobić kat. B

![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

Do 550 kg dla ścisłości.czarkoski1997 pisze:.Musiał bys malucha odchudzić do 500kg
Jest to możliwe, u mnie w Siedlcach jest szkoła jazdy w której mieli malucha odchudzonego (tylko dwie osoby wchodziły) a w WORD-zie nie mieli aut na B1, więc na egzamin pożyczało się od tej szkoły jazdy samochód. Ale teraz pokupowali Aixamy. A wyglądał ten maluch tak: http://osk-bieniawscy.prawojazdy.com.pl ... 221819.jpg

odd9 pisze:malucha odchudzić żaden problem

cysta pisze:Gra niewarta świeczki.
Po 1: samochód. Polska to taki kraj, który utrudnia mieszkańcowi życie, niż poprawia. Musisz najpierw odchudzić auto, potem pojechać na wagę (kwit i zaświadczenie bodajże=koszty), zamówić rzeczoznawce(= koszty), i rejestracja na b1 = koszty.
Po 2: prawko- sam chciałem robić na b1 ale... Nikt dzwoniąc do wordów w całej Polsce nie potrafił mi odpowiedzieć, czy później wystarczy wyjeździć godziny yarisem, i zdać praktyczny egzamin w wordzie, CZY BĘDE MUSIAŁ robić nowy egzamin ( czemu? - bo w 2012/2013 zmieniają się kategorie praw jazd i możliwości prowadzenia pojazdów) czyli- raz że istnieje ryzyko, że będziesz poruszał się samochodem, a prawko b1 będzie na quady , a dwa- ryzyko, że kolejne ~ 1200zeta pójdzie na egzamin, Twój, wymyślony jakby nie patrzeć.
Reasumując-
jeśli masz kase w ogóle na w razie co drugi egzamin, to samochód lepiej juz kupić z niemiec ściągnięty na b1. Tak zrobisz sobie tak ogromne koszty, że kupiłbyś malucha w niezłm stanie, wyremontował ogara, kupił jakiegoś na częsci i chyba na paliwo by starczyło.
Jak dla mnie- gra nie warta świeczki ( zwłaszcza, że ten rok jest rokiem zmian- będą zmiany dot. zdawanych egzaminów, czyli - inna forma zdawanych egzaminów TEORETYCZNYCH ( i jak wyżej wspomniałem- nikt nie potrafi mi odpowiedzieć, czy ni ebęde musial zdawać nowego egzaminu na nowych zasadach. ).
Miłej lektury

bumek pisze:Hmm, chyba nie zrobia takiego odpalu jak ty napisales, tak jak ma byc z prawojazdy am, karte zamieniaja na am czyli tu tez cos wymysla

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości