• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Problem z sąsiadem

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Kastomajzer
Majster
Majster

Problem z sąsiadem

Postautor: Kastomajzer » śr 09 maja, 2012

Witam,mam sąsiada który jest policjantem i nie podoba mu się że jeżdżę na quadzie i motorynce.wczoraj o 19 wieczorem wyczyściłem gaźnik w quadzie odpaliłem,wyregulowałem dałem na max obroty i się przejechałem kawałek po moim podwórku a on się przez okno drze żebym to zgasił bo przyjdzie do mnie i zrobi porządek.Cisza nocna jest dopiero od 22 a on się drze.Na motorynce to samo kiedyś o 18 kumpel przyjechał mi ustawić zapłon to jak ustawił przejechał się kawałek czy wszystko gra a on już żebym to wyłączył.Tata mi mówi żebym się nim nie przejmował i robił co chciał do 22 ale to jest policjant i chyba nie warto z nim zaczynać.Pozostałym moim sąsiadom nic nie przeszkadza że sobie jeżdżę a jemu zawsze. Każdy kto jedzie do mnie na motorze to się patrzy na niego takim zabójczym wzrokiem a kuzyn jak jechał do mnie na skuterku może 30 kmh to go zatrzymał i się udarł zwolnij!!!
A ja jak jadę motorynką to jak jest na drodze to mi nogę wystawia albo się drze.A jak mi tak nogę wystawi albo się drze to co mu powiedzieć? tylko tak żeby dał spokój bo mnie to wkurza.

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Problem z sąsiadem

Postautor: piotrek350 » śr 09 maja, 2012

Jednym slowem masz przedymane..Owszem masz prawo robic co chcesz na swoim bo tego Ci nikt nie zabroni ale to jest policjant i z tego tytulu bedzie mial na Ciebie takie oko ze strach wgl wyjezdzac poza komin ;p Bedzie Cie sprawdzal i wszsytko inne zeby tylko udupic z zemsty i zawisci. Taka jest natura ludzka i Ty ani nikt z nas nie poradzi na to ;)
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Awatar użytkownika
Yato
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Yato » śr 09 maja, 2012

nie przejmuj się nim

Awatar użytkownika
Żaba
Weteran
Weteran

Postautor: Żaba » śr 09 maja, 2012

Oj zadarłeś z starym milicjantem głupim :D Bo policjantem nie można go nazwać rób co dalej robiłeś nic ci nie może zrobić :P
Obrazek

adrol

Postautor: adrol » śr 09 maja, 2012

Dokładnie jak mówi poprzednik, nie ma sensu z nim się kłócić, można ewentualnie wnieść skargę na niego, ale nie wiadomo czy nie narobisz sobie problemów, najlepiej niech ktoś nagra, albo zrobi zdjęcia jak wystawia Ci nogę jak jedziesz itp. :)

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » śr 09 maja, 2012

Śmiej się z niego i tyle;] Nic nie może Ci zrobić, a jeśli nie motorynką to spróbuj np. piłą coś ciąć albo coś takiego ;d Najlepiej z tatą ;]
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » śr 09 maja, 2012

może mu robić na złość ,ale potem spotka na drodze w trakcie służby i coś napewno znajdzie

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » śr 09 maja, 2012

No dobra. Ale jeśli robi tak tylko jemu, a np. jego tacie nie, to może i porozmawiać z nim kiedyś można było o co mu chodzi? Może kawaler stary lub coś podobnego.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Olo
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Olo » śr 09 maja, 2012

Jeśli nie naginasz paragrafów to przecież nic Ci nie może zrobić.
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Shock/109607
Obrazek[/URL]
Motocykl jest bogiem,
prêdkoœÌ na³ogiem
Pal gumĂŞ i szalej,
nie myÂśl co dalej

Kastomajzer
Majster
Majster

Ma coś około 28 lat i dwoje dzieci.Pół roku temu jak jeszcze dziecko musiało iść spać o 19 i od wtedy nie mogłem jeździć bo dziecko śpi i nie jeździłem bo wtedy nie było pomiędzy nami kłótni dopiero niedawno jak sobie spawałem wieczorem to się znaczą drzeć przez okno że mu żarówki mrugają i że będę szedł do sklepu po nowe a tata to słyszał i go opierdolił i od wtedy jest wojna.

Awatar użytkownika
Lunatyk^
Weteran
Weteran

Postautor: Lunatyk^ » śr 09 maja, 2012

Do mnie jeden typ też się sapał i dzwonił na policję,ale ja go zlewałem i jeździłem dalej.Co mi zrobi policja jak przyjedzie ?
W twoim przypadku to co innego,że chyba masz papiery to olej go :) .

Awatar użytkownika
Yato
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Yato » śr 09 maja, 2012

poprostu "olej go ciepłym moczem" :D

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » śr 09 maja, 2012

policjant jak tylko chce to każdego w "dziewiątki up***doli "

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » śr 09 maja, 2012

A ja bym normalnie do niego poszedł porozmawiał o co chodzi wszystko na spokojnie uzgodnił coś lub wytłumaczył i tyle. Byleby wszystko na spokojnie bez nerwów, a najlepiej z ojcem iść i tyle. Jak to nie zda egzaminu to olać jak mówią poprzednicy.

Kastomajzer
Majster
Majster

Dzisiaj to dużo się motorów do mnie zjechało i temu pewnie taki wkurzony.Byli kumple na 3 skuterach,kuzyn na skuterze,kumple z klasy na KTMah 125 2t i ja na motorynce to było zamieszania wszyscy przegazówa żeby go wkurzyć potem jeździliśmy koło domu.Jak pojechali to jeszcze półtorej godziny jeździłem koło domu do 21.Teraz powiedziałem wszystkim kumplom co maja motory że się na mnie drze to coraz więcej do mnie przyjeżdżają we wakacje będzie miał przesrane bo robię tor koło domu enduro i kupuje jakieś enduro to będę z kumplami jeździł będą 3 ktm 125 2t,chińczyk 125 4t i ja jak sobie coś kupię tylko gorzej jak po posiłki zadzwoni.

Wróć do „Off-topic”